Scarabaeus Espace Theatral

Contactgegevens Scarabaeus Espace Theatral: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scarabaeus Espace Theatral: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scarabaeus Espace Theatral

Regio (region): Bruxelles, B-1030 - BE, België

Adres (address): 19-27, rue Creuse, België

Telefoon (phone): 32 2 2414402 32 2 2414402

Fax (fax): +32 (11) 943-20-80 +32 (11) 943-20-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scarabaeus Espace Theatral: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scarabaeus Espace Theatral"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scarabaeus Espace Theatral"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scarabaeus Espace Theatral, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scarabaeus Espace Theatral. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scarabaeus Espace Theatral, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scarabaeus Espace Theatral. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scarabaeus Espace Theatral
Products information Scarabaeus Espace Theatral

BTW identificatienummer (tax): BE05953186035
Ondernemingsnummer: 2651519775
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Scarabaeus Espace Theatral zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scarabaeus Espace Theatral
(Get full report from official database of BE for Scarabaeus Espace Theatral)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scarabaeus Espace Theatral
Addition kinds of activities for Scarabaeus Espace Theatral

7542. wasstraten | Carwashes
394499. Spelletjes, speelgoed en voertuigen van kinderen, nv | Games, toys, and children's vehicles, nec
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
32319907. Frame spiegels | Framed mirrors
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop

Werken bij Scarabaeus Espace Theatral: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scarabaeus Espace Theatral: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scarabaeus Espace Theatral. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scarabaeus Espace Theatral. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Onderhoudsmedewerker dierenwinkel - zonder weekendwerk (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende zaken behoren tot je takenpakket: aanvullen in de winkel laden en lossen van vracht bij leveringen onderhoud van de winkel dieren onderhouden & eten geven vuilbakken legen kleine herstellingen buiten onderhoud tuinpark

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Poetshulp Hever (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Servicetechniekers (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: VAN HAUT

    Type: Vaste Job

    Onze firma is een toonaangevend en gereputeerd bedrijf dat merkenimporteur is voor bouwmachines. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, herstelling en onderhoud (zowel mechanisch, elektrisch) van ons machineaanbod voor bouwfirma’s dat wij exclusief verdelen in België. De merken in onze portfolio zijn de topmerken op de markt. Na een gedegen opleiding, word je ingeschakeld in onze serviceafdeling. In deze functie maak je volwaardig deel uit van ons serviceteam, hoofdzakelijk voor opdrachten ter plaatse bij ons cliënteel.

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISO - 2020

    Type: Vaste Job

    Opzoek naar een dakwerker voor: Hellende daken , Platte daken , Timmerwerken , gevel bekleding , isolatiewerken , zink werken. We zoeken iemand die al ervaring heeft als dakwerker. Rijbewijs B , BE + punt Vroeg kunnen opstaan. Inzicht hebben in werk. Leer gierig zijn. Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Dakbedekkingselementen plaatsen: Leisteen De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Hout Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Dakbedekkingselementen plaatsen: Metaal (zink, aluminium, titanium, ...) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Asbestdaken verwijderen Draagstructuren monteren (steiger, schoren, platform, ...) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Creatief denken (Inventiviteit) Zin voor nauwkeurigheid hebben Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Leervermogen hebben Goede verloning

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van Scarabaeus Espace Theatral in sociale netwerken
Look for responds of Scarabaeus Espace Theatral in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scarabaeus Espace Theatral. Laat een reactie achter voor Scarabaeus Espace Theatral. Scarabaeus Espace Theatral bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scarabaeus Espace Theatral. Leave a respond for Scarabaeus Espace Theatral. Scarabaeus Espace Theatral on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scarabaeus Espace Theatral op de google maps. Adres en contacten Scarabaeus Espace Theatral
Location of Scarabaeus Espace Theatral on the google maps. Address and contacts of Scarabaeus Espace Theatral

Andere gerelateerde bedrijven als come Scarabaeus Espace Theatral Scarabaeus Espace Theatral: Heremans J | ZEEFDRUK GERJO CVBA | Grymaco | Milo-Plastics N.V. | Destree,Marc

Other related companies as Scarabaeus Espace Theatral: Heremans J | ZEEFDRUK GERJO CVBA | Grymaco | Milo-Plastics N.V. | Destree,Marc

Scarabaeus Espace Theatral is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Bruxelles, B-1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Scarabaeus Espace Theatral, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05953186035. Het bedrijf Scarabaeus Espace Theatral bevindt zich op het adres: 19-27, rue Creuse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Scarabaeus Espace Theatral zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scarabaeus Espace Theatral is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scarabaeus Espace Theatral is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scarabaeus Espace Theatral, openstaande posities, locatie van Scarabaeus Espace Theatral op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scarabaeus Espace Theatral is a company, that was registered 1998 in Bruxelles, B-1030 - BE region, Belgium. Full name of company is Scarabaeus Espace Theatral, company assigned to the tax number BE05953186035. The company Scarabaeus Espace Theatral is located at the address: 19-27, rue Creuse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Scarabaeus Espace Theatral were not found.
The main activity of Scarabaeus Espace Theatral is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Scarabaeus Espace Theatral is not available. You also can look at reviews of Scarabaeus Espace Theatral, open positions, location of Scarabaeus Espace Theatral on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scarabaeus Espace Theatral, Bruxelles, B-1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scarabaeus Espace Theatral, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scarabaeus Espace Theatral, Bruxelles, B-1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scarabaeus Espace Theatral, employees, financial statistics.