Sabrina Johnson Entertainment

Contactgegevens Sabrina Johnson Entertainment: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sabrina Johnson Entertainment: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sabrina Johnson Entertainment

Regio (region): 2060 - Belgium - BELGIUM, België

Adres (address): Potgieter Straat 42 - Antwerp, België

Telefoon (phone): +44(0)1624612948 +44(0)1624612948

Fax (fax): +44(0)1624617541 +44(0)1624617541

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sabrina Johnson Entertainment: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sabrina Johnson Entertainment"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sabrina Johnson Entertainment"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sabrina Johnson Entertainment, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sabrina Johnson Entertainment. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sabrina Johnson Entertainment, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sabrina Johnson Entertainment. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sabrina Johnson Entertainment
Products information Sabrina Johnson Entertainment

BTW identificatienummer (tax): BE06729095458
Ondernemingsnummer: 4729309082
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Sabrina Johnson Entertainment zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sabrina Johnson Entertainment
(Get full report from official database of BE for Sabrina Johnson Entertainment)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sabrina Johnson Entertainment
Addition kinds of activities for Sabrina Johnson Entertainment

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
239599. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
382202. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
36999902. Brandbestrijdings- of bombardementapparatuur, elektronisch | Fire control or bombing equipment, electronic
39140400. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
39490704. Maskers: hockey, honkbal, voetbal, enz. | Masks: hockey, baseball, football, etc.

Werken bij Sabrina Johnson Entertainment: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sabrina Johnson Entertainment: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sabrina Johnson Entertainment. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sabrina Johnson Entertainment. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervoer van meel en gesmolten vetten naar de veevoederindustrie zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je staat in voor oa : *ophaling in slachthuizen *vervoer naar veevoederfabricanten *combinatie trekker - oplegger *kip-, tank- en containertransport *voornamelijk dagritten

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • JOBSTUDENTEN INPAK deeltijds/voltijds (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Oostakker, zijn we op zoek naar jobstudenten die vanaf maandag 24/9 deeltijds of voltijds beschikbaar zijn om te werken als inpakker. Je werkt in dagploeg en bent fysiek 100% in orde. Je kan nog werken onder het statuut van JOBSTUDENT.

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

    Type: Vaste Job

    Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van Sabrina Johnson Entertainment in sociale netwerken
Look for responds of Sabrina Johnson Entertainment in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sabrina Johnson Entertainment. Laat een reactie achter voor Sabrina Johnson Entertainment. Sabrina Johnson Entertainment bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sabrina Johnson Entertainment. Leave a respond for Sabrina Johnson Entertainment. Sabrina Johnson Entertainment on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sabrina Johnson Entertainment op de google maps. Adres en contacten Sabrina Johnson Entertainment
Location of Sabrina Johnson Entertainment on the google maps. Address and contacts of Sabrina Johnson Entertainment

Andere gerelateerde bedrijven als come Sabrina Johnson Entertainment Sabrina Johnson Entertainment: BRUYLANT | Au Royaume Douceur | Acalin SA | Cabrade (La) | Ultra Sight

Other related companies as Sabrina Johnson Entertainment: BRUYLANT | Au Royaume Douceur | Acalin SA | Cabrade (La) | Ultra Sight

Sabrina Johnson Entertainment is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio 2060 - Belgium - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Sabrina Johnson Entertainment, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06729095458. Het bedrijf Sabrina Johnson Entertainment bevindt zich op het adres: Potgieter Straat 42 - Antwerp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Sabrina Johnson Entertainment zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sabrina Johnson Entertainment is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sabrina Johnson Entertainment is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sabrina Johnson Entertainment, openstaande posities, locatie van Sabrina Johnson Entertainment op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sabrina Johnson Entertainment is a company, that was registered 2005 in 2060 - Belgium - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Sabrina Johnson Entertainment, company assigned to the tax number BE06729095458. The company Sabrina Johnson Entertainment is located at the address: Potgieter Straat 42 - Antwerp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Sabrina Johnson Entertainment were not found.
The main activity of Sabrina Johnson Entertainment is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sabrina Johnson Entertainment is not available. You also can look at reviews of Sabrina Johnson Entertainment, open positions, location of Sabrina Johnson Entertainment on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sabrina Johnson Entertainment, 2060 - Belgium - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sabrina Johnson Entertainment, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sabrina Johnson Entertainment, 2060 - Belgium - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sabrina Johnson Entertainment, employees, financial statistics.