STEREOLUX N.V.

Contactgegevens STEREOLUX N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEREOLUX N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEREOLUX N.V.

Regio (region): Sint-Truiden Limburg 3800 - BE, België

Adres (address): Schurhovenveld 4502, België

Telefoon (phone): 011691414 011691414

Fax (fax): +32 (53) 710-11-38 +32 (53) 710-11-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEREOLUX N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEREOLUX N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEREOLUX N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEREOLUX N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEREOLUX N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEREOLUX N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEREOLUX N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEREOLUX N.V.
Products information STEREOLUX N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02817962646
Ondernemingsnummer: 7954895019
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in STEREOLUX N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEREOLUX N.V.
(Get full report from official database of BE for STEREOLUX N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEREOLUX N.V.
Addition kinds of activities for STEREOLUX N.V.

2024. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
262100. Papieren molens | Paper mills
335607. zirkonium | Zirconium
344405. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
516906. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete
50320202. pleisterwerk | Stucco
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij STEREOLUX N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEREOLUX N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEREOLUX N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEREOLUX N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van STEREOLUX N.V. in sociale netwerken
Look for responds of STEREOLUX N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEREOLUX N.V.. Laat een reactie achter voor STEREOLUX N.V.. STEREOLUX N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEREOLUX N.V.. Leave a respond for STEREOLUX N.V.. STEREOLUX N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEREOLUX N.V. op de google maps. Adres en contacten STEREOLUX N.V.
Location of STEREOLUX N.V. on the google maps. Address and contacts of STEREOLUX N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come STEREOLUX N.V. STEREOLUX N.V.: Verhelst Bouwmaterialen | JANSSENS G | FOTO PLUS | Centre verviétois de promotion de la santé | Trippel S. Spinning N.V.

Other related companies as STEREOLUX N.V.: Verhelst Bouwmaterialen | JANSSENS G | FOTO PLUS | Centre verviétois de promotion de la santé | Trippel S. Spinning N.V.

STEREOLUX N.V. is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden Limburg 3800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is STEREOLUX N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02817962646. Het bedrijf STEREOLUX N.V. bevindt zich op het adres: Schurhovenveld 4502. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 855,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in STEREOLUX N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEREOLUX N.V. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEREOLUX N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEREOLUX N.V., openstaande posities, locatie van STEREOLUX N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STEREOLUX N.V. is a company, that was registered 1990 in Sint-Truiden Limburg 3800 - BE region, Belgium. Full name of company is STEREOLUX N.V., company assigned to the tax number BE02817962646. The company STEREOLUX N.V. is located at the address: Schurhovenveld 4502. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 855,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in STEREOLUX N.V. were not found.
The main activity of STEREOLUX N.V. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STEREOLUX N.V. is not available. You also can look at reviews of STEREOLUX N.V., open positions, location of STEREOLUX N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEREOLUX N.V., Sint-Truiden Limburg 3800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEREOLUX N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEREOLUX N.V., Sint-Truiden Limburg 3800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEREOLUX N.V., employees, financial statistics.