STEPHANE, HANOULLE

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • STEPHANE, HANOULLE
Private companiesMembership Organizations • STEPHANE, HANOULLE

Contactgegevens STEPHANE, HANOULLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHANE, HANOULLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHANE, HANOULLE

Regio (region): PERWEZ BRABANT 1360 - BE, België

Adres (address): rue de jausselette 54, België

Telefoon (phone): 075716708 075716708

Fax (fax): +32 (53) 748-71-75 +32 (53) 748-71-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHANE, HANOULLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHANE, HANOULLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHANE, HANOULLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHANE, HANOULLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHANE, HANOULLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHANE, HANOULLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHANE, HANOULLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHANE, HANOULLE
Products information STEPHANE, HANOULLE

BTW identificatienummer (tax): BE06915588378
Ondernemingsnummer: 1979156494
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in STEPHANE, HANOULLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHANE, HANOULLE
(Get full report from official database of BE for STEPHANE, HANOULLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHANE, HANOULLE
Addition kinds of activities for STEPHANE, HANOULLE

267601. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
36290200. Condensatoren en condensatoren | Capacitors and condensers
48129902. Paging diensten | Paging services
50840302. Papier productie machines | Paper manufacturing machinery
61629905. Hypotheekbedrijven, stedelijk | Mortgage companies, urban
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair
92249903. Vuurvaarder's kantoor, overheid | Fire marshals' office, government

Werken bij STEPHANE, HANOULLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHANE, HANOULLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHANE, HANOULLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHANE, HANOULLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Relegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Ploegbaas metser ( regio Gent) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Durabrik Group

    Type: Vaste Job

    Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de metselwerken in de woningbouw. Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementeringen op. Je engageert je om een gedisciplineerd veiligheidsgedrag uit te dragen. Je hoofdtaken zijn : sturen en begeleiden collega's plannen lezen niveaus uitzetten met behulp van een leaser metsen van een volledige ruwbouw bekisting - en betonwerken

  • Nachtzorgkundige okt/nov Temse (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige sta je in voor de hygiënische zorgen en comfortzorg van de bewoners. Je rapporteert duidelijk en correct aan de verpleegkundige.

Zoek naar antwoorden van STEPHANE, HANOULLE in sociale netwerken
Look for responds of STEPHANE, HANOULLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHANE, HANOULLE. Laat een reactie achter voor STEPHANE, HANOULLE. STEPHANE, HANOULLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHANE, HANOULLE. Leave a respond for STEPHANE, HANOULLE. STEPHANE, HANOULLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHANE, HANOULLE op de google maps. Adres en contacten STEPHANE, HANOULLE
Location of STEPHANE, HANOULLE on the google maps. Address and contacts of STEPHANE, HANOULLE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHANE, HANOULLE STEPHANE, HANOULLE: Goffette SA | Engepar SA | Ampli BVBA | Heistse Gym | H.M.A.Blonk Beheer BV

Other related companies as STEPHANE, HANOULLE: Goffette SA | Engepar SA | Ampli BVBA | Heistse Gym | H.M.A.Blonk Beheer BV

STEPHANE, HANOULLE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio PERWEZ BRABANT 1360 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHANE, HANOULLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06915588378. Het bedrijf STEPHANE, HANOULLE bevindt zich op het adres: rue de jausselette 54. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 202,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in STEPHANE, HANOULLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEPHANE, HANOULLE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHANE, HANOULLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHANE, HANOULLE, openstaande posities, locatie van STEPHANE, HANOULLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STEPHANE, HANOULLE is a company, that was registered 2010 in PERWEZ BRABANT 1360 - BE region, Belgium. Full name of company is STEPHANE, HANOULLE, company assigned to the tax number BE06915588378. The company STEPHANE, HANOULLE is located at the address: rue de jausselette 54. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 202,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in STEPHANE, HANOULLE were not found.
The main activity of STEPHANE, HANOULLE is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHANE, HANOULLE is not available. You also can look at reviews of STEPHANE, HANOULLE, open positions, location of STEPHANE, HANOULLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHANE, HANOULLE, PERWEZ BRABANT 1360 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHANE, HANOULLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHANE, HANOULLE, PERWEZ BRABANT 1360 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHANE, HANOULLE, employees, financial statistics.