STEALTHLAB S.P.R.L..

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • STEALTHLAB S.P.R.L..
Private companiesLeather and Leather Products • STEALTHLAB S.P.R.L..

Contactgegevens STEALTHLAB S.P.R.L..: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEALTHLAB S.P.R.L..: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEALTHLAB S.P.R.L..

Regio (region): BIERGES BW 1301 - BE, België

Adres (address): Rue de lEglise 89, België

Telefoon (phone): +32 475 382 421 +32 475 382 421

Fax (fax): +32 475 382 432 +32 475 382 432

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEALTHLAB S.P.R.L..: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEALTHLAB S.P.R.L.."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEALTHLAB S.P.R.L.."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEALTHLAB S.P.R.L.., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEALTHLAB S.P.R.L... Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEALTHLAB S.P.R.L.., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEALTHLAB S.P.R.L... Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEALTHLAB S.P.R.L..
Products information STEALTHLAB S.P.R.L..

BTW identificatienummer (tax): BE05748565673
Ondernemingsnummer: 2023925781
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in STEALTHLAB S.P.R.L.. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEALTHLAB S.P.R.L..
(Get full report from official database of BE for STEALTHLAB S.P.R.L..)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEALTHLAB S.P.R.L..
Addition kinds of activities for STEALTHLAB S.P.R.L..

141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
962100. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
37140406. Instrumentbord assemblies, motorvoertuig | Instrument board assemblies, motor vehicle
39440314. puzzels | Puzzles
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines

Werken bij STEALTHLAB S.P.R.L..: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEALTHLAB S.P.R.L..: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEALTHLAB S.P.R.L... Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEALTHLAB S.P.R.L... Looking for open vacancies in other companies

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis - thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten! Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Turnhout? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing! (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster).

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Beverlo (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Project Manager Business Processes & Systems (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan projecten voor onze verschillende operating units (DATS 24, Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Bio-Planet, …) en op functionele gebieden zoals Aankoop, Finance, HR of Logistiek. Waar die projecten zoal over gaan? Denk aan de transitzones in alle Colruyt winkels optimaliseren, een maaltijdboxformule ontwikkelen en lanceren, de Baby Aan Boord actie uitwerken, SharePoint technisch uitbouwen als belangrijkste tool om informatie te delen of e-invoicing opzetten met onze leveranciers. Als PM krijg je meteen een flinke verantwoordelijkheid! De grote projecten waar jij bij betrokken bent, hebben een gemiddelde looptijd van 6 maanden tot 1 jaar, hebben budgetten tot 1,5 miljoen euro en worden opgenomen door teams van ongeveer 5 tot 15 personen. Jouw rol is uitdagend en afwisselend. Bovendien kan je terugvallen op een ervaren coach. Zo zien jouw werkdagen eruit: - Je definieert de doelstellingen en scope door de vragen van de opdrachtgever kristalhelder te verwoorden. Je stelt vervolgens in overleg met o.a. analisten of business architect een projectplan op. -Je zet een projectorganisatie op met je team en de andere betrokkenen, zoekt de juiste resources hierbij en motiveert en stuurt je teamleden aan. -Je waakt over de timing, scope en kost en rapporteert regelmatig aan de opdrachtgever. Je stuurt bij waar nodig. -Je stelt een communicatieplan op en maakt een stakeholder- en risicoanalyse die je opvolgt gedurende het project. - Je bent eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke realisatie en oplevering. - Je zorgt ervoor dat het project geborgen wordt in de organisatie. - Je sluit het project af en zorgt ervoor dat de lessons learned gedocumenteerd worden. -Je wisselt informatie uit met collega-projectmanagers. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle, af en toe aan de slag gaan in een van onze satellietlocaties (Deinze, Mechelen, Haasrode, …) is mogelijk. Daarnaast kan het gebeuren dat je interne klanten ter plaatse bezoekt.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van STEALTHLAB S.P.R.L.. in sociale netwerken
Look for responds of STEALTHLAB S.P.R.L.. in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEALTHLAB S.P.R.L... Laat een reactie achter voor STEALTHLAB S.P.R.L... STEALTHLAB S.P.R.L.. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEALTHLAB S.P.R.L... Leave a respond for STEALTHLAB S.P.R.L... STEALTHLAB S.P.R.L.. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEALTHLAB S.P.R.L.. op de google maps. Adres en contacten STEALTHLAB S.P.R.L..
Location of STEALTHLAB S.P.R.L.. on the google maps. Address and contacts of STEALTHLAB S.P.R.L..

Andere gerelateerde bedrijven als come STEALTHLAB S.P.R.L.. STEALTHLAB S.P.R.L..: BARRISOL sa | Stabiconsult SPRL | Halewijn BVBA | AACC-Europe VBR V.O.F. | Cronarch Software NV

Other related companies as STEALTHLAB S.P.R.L..: BARRISOL sa | Stabiconsult SPRL | Halewijn BVBA | AACC-Europe VBR V.O.F. | Cronarch Software NV

STEALTHLAB S.P.R.L.. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio BIERGES BW 1301 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is STEALTHLAB S.P.R.L.., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05748565673. Het bedrijf STEALTHLAB S.P.R.L.. bevindt zich op het adres: Rue de lEglise 89. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in STEALTHLAB S.P.R.L.. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEALTHLAB S.P.R.L.. is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEALTHLAB S.P.R.L.. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEALTHLAB S.P.R.L.., openstaande posities, locatie van STEALTHLAB S.P.R.L.. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STEALTHLAB S.P.R.L.. is a company, that was registered 1988 in BIERGES BW 1301 - BE region, Belgium. Full name of company is STEALTHLAB S.P.R.L.., company assigned to the tax number BE05748565673. The company STEALTHLAB S.P.R.L.. is located at the address: Rue de lEglise 89. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in STEALTHLAB S.P.R.L.. were not found.
The main activity of STEALTHLAB S.P.R.L.. is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEALTHLAB S.P.R.L.. is not available. You also can look at reviews of STEALTHLAB S.P.R.L.., open positions, location of STEALTHLAB S.P.R.L.. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEALTHLAB S.P.R.L.., BIERGES BW 1301 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEALTHLAB S.P.R.L.., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEALTHLAB S.P.R.L.., BIERGES BW 1301 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEALTHLAB S.P.R.L.., employees, financial statistics.