SRMW

Contactgegevens SRMW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SRMW: address, phone, fax, email, website, opening hours

SRMW

Regio (region): BRUSSELS, BRABANT, - 1200 - BE, België

Adres (address): AVENUE MARIE JOSE 128, België

Telefoon (phone): 00322-7345113 00322-7345113

Fax (fax): +32 (63) 265-32-80 +32 (63) 265-32-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SRMW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SRMW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SRMW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SRMW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SRMW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SRMW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SRMW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SRMW
Products information SRMW

BTW identificatienummer (tax): BE02429046630
Ondernemingsnummer: 7486877441
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SRMW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SRMW
(Get full report from official database of BE for SRMW)

Aanvulling soorten activiteiten voor SRMW
Addition kinds of activities for SRMW

836199. Residentiële zorg, nec | Residential care, nec
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
35349903. Looppas, verhuizen | Walkways, moving
35679909. Lacquering, Japanovens | Lacquering, japanning ovens
36480103. Decoratieve verlichtingsinrichtingen | Decorative area lighting fixtures
50460307. Soda fountain fixtures, behalve gekoeld | Soda fountain fixtures, except refrigerated

Werken bij SRMW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SRMW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SRMW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SRMW. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • JOBSTUDENT frituurmedewerker (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: YJ@H

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor volgende taken: onthaal van de klanten; opnemen van de bestellingen; klaarzetten van de bestellingen.

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van SRMW in sociale netwerken
Look for responds of SRMW in social networks

Lees alle opmerkingen voor SRMW. Laat een reactie achter voor SRMW. SRMW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SRMW. Leave a respond for SRMW. SRMW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SRMW op de google maps. Adres en contacten SRMW
Location of SRMW on the google maps. Address and contacts of SRMW

Andere gerelateerde bedrijven als come SRMW SRMW: L.F. Industries NV | IVECO | Hassal N.V. | Jovado B.V.B.A. | William Van Der Gucht nv

Other related companies as SRMW: L.F. Industries NV | IVECO | Hassal N.V. | Jovado B.V.B.A. | William Van Der Gucht nv

SRMW is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, BRABANT, - 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SRMW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02429046630. Het bedrijf SRMW bevindt zich op het adres: AVENUE MARIE JOSE 128. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 317,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SRMW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SRMW is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SRMW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SRMW, openstaande posities, locatie van SRMW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SRMW is a company, that was registered 2005 in BRUSSELS, BRABANT, - 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is SRMW, company assigned to the tax number BE02429046630. The company SRMW is located at the address: AVENUE MARIE JOSE 128. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 317,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SRMW were not found.
The main activity of SRMW is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SRMW is not available. You also can look at reviews of SRMW, open positions, location of SRMW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SRMW, BRUSSELS, BRABANT, - 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SRMW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SRMW, BRUSSELS, BRABANT, - 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SRMW, employees, financial statistics.