SPIRAL SPRL

Contactgegevens SPIRAL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIRAL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIRAL SPRL

Regio (region): 1190 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): Avenue Albert 114, België

Telefoon (phone): 02/343 66 88 02/343 66 88

Fax (fax): 02/343 53 65 02/343 53 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIRAL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIRAL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIRAL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIRAL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIRAL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIRAL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIRAL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIRAL SPRL
Products information SPIRAL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06126495361
Ondernemingsnummer: 6444824218
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 166,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SPIRAL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIRAL SPRL
(Get full report from official database of BE for SPIRAL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIRAL SPRL
Addition kinds of activities for SPIRAL SPRL

394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
17990902. Mobiele home site opgericht en vastgelegd | Mobile home site set up and tie down
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
59619911. Bloemen, planten en bollen: postorder | Flowers, plants and bulbs: mail order

Werken bij SPIRAL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIRAL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIRAL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIRAL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Jobstudent m/v administratie (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn we op zoek naar een jobstudent m/v administratie. Aantal uren per week : 20u. Je mag je uren (tussen 8u en 17u) en dagen zelf kiezen. Je taak zal voornamelijk bestaan uit gegevensverwerking. Startdatum is voorzien op 22/10/2018

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van SPIRAL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of SPIRAL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIRAL SPRL. Laat een reactie achter voor SPIRAL SPRL. SPIRAL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIRAL SPRL. Leave a respond for SPIRAL SPRL. SPIRAL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIRAL SPRL op de google maps. Adres en contacten SPIRAL SPRL
Location of SPIRAL SPRL on the google maps. Address and contacts of SPIRAL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIRAL SPRL SPIRAL SPRL: Krea Print Vercauteren | Centerken ('t) | OUTLINE SPRL | VETERINARIANS WITHOUT BORDERS | Vandoorne B.V.B.A.

Other related companies as SPIRAL SPRL: Krea Print Vercauteren | Centerken ('t) | OUTLINE SPRL | VETERINARIANS WITHOUT BORDERS | Vandoorne B.V.B.A.

SPIRAL SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio 1190 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIRAL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06126495361. Het bedrijf SPIRAL SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Albert 114. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 166,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SPIRAL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPIRAL SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIRAL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIRAL SPRL, openstaande posities, locatie van SPIRAL SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SPIRAL SPRL is a company, that was registered 1991 in 1190 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is SPIRAL SPRL, company assigned to the tax number BE06126495361. The company SPIRAL SPRL is located at the address: Avenue Albert 114. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 166,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SPIRAL SPRL were not found.
The main activity of SPIRAL SPRL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIRAL SPRL is not available. You also can look at reviews of SPIRAL SPRL, open positions, location of SPIRAL SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIRAL SPRL, 1190 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIRAL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIRAL SPRL, 1190 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIRAL SPRL, employees, financial statistics.