SP-afdeling Jette

Contactgegevens SP-afdeling Jette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SP-afdeling Jette: address, phone, fax, email, website, opening hours

SP-afdeling Jette

Regio (region): Jette 1090 - BE, België

Adres (address): Leon Dopere 24, België

Telefoon (phone): +3224261246 +3224261246

Fax (fax): +3224264316 +3224264316

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SP-afdeling Jette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SP-afdeling Jette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SP-afdeling Jette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SP-afdeling Jette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SP-afdeling Jette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SP-afdeling Jette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SP-afdeling Jette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SP-afdeling Jette
Products information SP-afdeling Jette

BTW identificatienummer (tax): BE07205078125
Ondernemingsnummer: 4920745849
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 453,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SP-afdeling Jette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SP-afdeling Jette
(Get full report from official database of BE for SP-afdeling Jette)

Aanvulling soorten activiteiten voor SP-afdeling Jette
Addition kinds of activities for SP-afdeling Jette

245101. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
654100. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
751400. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order

Werken bij SP-afdeling Jette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SP-afdeling Jette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SP-afdeling Jette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SP-afdeling Jette. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van SP-afdeling Jette in sociale netwerken
Look for responds of SP-afdeling Jette in social networks

Lees alle opmerkingen voor SP-afdeling Jette. Laat een reactie achter voor SP-afdeling Jette. SP-afdeling Jette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SP-afdeling Jette. Leave a respond for SP-afdeling Jette. SP-afdeling Jette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SP-afdeling Jette op de google maps. Adres en contacten SP-afdeling Jette
Location of SP-afdeling Jette on the google maps. Address and contacts of SP-afdeling Jette

Andere gerelateerde bedrijven als come SP-afdeling Jette SP-afdeling Jette: HOTEL LIDO 2000 NV | Arpadis NV | Association Belge du Diabète ASBL | Solarec SA | Efmd

Other related companies as SP-afdeling Jette: HOTEL LIDO 2000 NV | Arpadis NV | Association Belge du Diabète ASBL | Solarec SA | Efmd

SP-afdeling Jette is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Jette 1090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SP-afdeling Jette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07205078125. Het bedrijf SP-afdeling Jette bevindt zich op het adres: Leon Dopere 24. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 453,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SP-afdeling Jette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SP-afdeling Jette is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SP-afdeling Jette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SP-afdeling Jette, openstaande posities, locatie van SP-afdeling Jette op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SP-afdeling Jette is a company, that was registered 1985 in Jette 1090 - BE region, Belgium. Full name of company is SP-afdeling Jette, company assigned to the tax number BE07205078125. The company SP-afdeling Jette is located at the address: Leon Dopere 24. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 453,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SP-afdeling Jette were not found.
The main activity of SP-afdeling Jette is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SP-afdeling Jette is not available. You also can look at reviews of SP-afdeling Jette, open positions, location of SP-afdeling Jette on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SP-afdeling Jette, Jette 1090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SP-afdeling Jette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SP-afdeling Jette, Jette 1090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SP-afdeling Jette, employees, financial statistics.