SOPRES GROUP S.A

Contactgegevens SOPRES GROUP S.A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOPRES GROUP S.A: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOPRES GROUP S.A

Regio (region): Bruxelles 1070 - BE, België

Adres (address): Allee de la Recherche 65, België

Telefoon (phone): +32 2 555 97 47 +32 2 555 97 47

Fax (fax): +32 2 521 12 00 +32 2 521 12 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOPRES GROUP S.A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOPRES GROUP S.A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOPRES GROUP S.A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOPRES GROUP S.A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOPRES GROUP S.A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOPRES GROUP S.A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOPRES GROUP S.A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOPRES GROUP S.A
Products information SOPRES GROUP S.A

BTW identificatienummer (tax): BE08760742187
Ondernemingsnummer: 6792816162
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SOPRES GROUP S.A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOPRES GROUP S.A
(Get full report from official database of BE for SOPRES GROUP S.A)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOPRES GROUP S.A
Addition kinds of activities for SOPRES GROUP S.A

2652. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
238700. Kleding riemen | Apparel belts
325302. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
37280305. Duikremmen, vliegtuigen | Dive brakes, aircraft
57340100. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment

Werken bij SOPRES GROUP S.A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOPRES GROUP S.A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOPRES GROUP S.A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOPRES GROUP S.A. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Chauffeur C (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in afvalophaling is Actief Tielt op zoek naar een chauffeur C. Elke dag om 5u opstarten vanuit de depot in Dentergem. De ophaling is altijd in de regio van Dentergem, Pittem, Tielt, ...

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Kwaliteitscontroleur 2 ploegen m/v (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Passendale zoeken wij een kwaliteitscontroleur m/v om in 2 ploegen te werken je bent mede verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem in verpakking en productie toezicht HACCP-systeem : controle en verificatie van de kritische controle punten toezicht non-conformiteiten in het verpakkings- en productieproces controle diepvriesproducten, verpakte eindproducten en groenten tijdens productieproces

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Herk.de.stad : onmiddellijk te starten (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aaigem (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent nog op zoek naar een vakantiejob en je kan je een maand vrijmaken om te werken in het onderhoud. Je voorkeur gaat uit naar technisch administratief werk

Zoek naar antwoorden van SOPRES GROUP S.A in sociale netwerken
Look for responds of SOPRES GROUP S.A in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOPRES GROUP S.A. Laat een reactie achter voor SOPRES GROUP S.A. SOPRES GROUP S.A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOPRES GROUP S.A. Leave a respond for SOPRES GROUP S.A. SOPRES GROUP S.A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOPRES GROUP S.A op de google maps. Adres en contacten SOPRES GROUP S.A
Location of SOPRES GROUP S.A on the google maps. Address and contacts of SOPRES GROUP S.A

Andere gerelateerde bedrijven als come SOPRES GROUP S.A SOPRES GROUP S.A: Mareva BVBA | CARON NV | B&D-VERZEKERINGSKANTOOR | LIEBERT LEONARD BVBA | VERZEKERINGSKANTOOR CALLENS NV

Other related companies as SOPRES GROUP S.A: Mareva BVBA | CARON NV | B&D-VERZEKERINGSKANTOOR | LIEBERT LEONARD BVBA | VERZEKERINGSKANTOOR CALLENS NV

SOPRES GROUP S.A is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SOPRES GROUP S.A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08760742187. Het bedrijf SOPRES GROUP S.A bevindt zich op het adres: Allee de la Recherche 65. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SOPRES GROUP S.A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOPRES GROUP S.A is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOPRES GROUP S.A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOPRES GROUP S.A, openstaande posities, locatie van SOPRES GROUP S.A op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOPRES GROUP S.A is a company, that was registered 1991 in Bruxelles 1070 - BE region, Belgium. Full name of company is SOPRES GROUP S.A, company assigned to the tax number BE08760742187. The company SOPRES GROUP S.A is located at the address: Allee de la Recherche 65. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SOPRES GROUP S.A were not found.
The main activity of SOPRES GROUP S.A is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOPRES GROUP S.A is not available. You also can look at reviews of SOPRES GROUP S.A, open positions, location of SOPRES GROUP S.A on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOPRES GROUP S.A, Bruxelles 1070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOPRES GROUP S.A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOPRES GROUP S.A, Bruxelles 1070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOPRES GROUP S.A, employees, financial statistics.