SLANGEN, JEROME

Contactgegevens SLANGEN, JEROME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLANGEN, JEROME: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLANGEN, JEROME

Regio (region): BRUSSELS B 1020 - BE, België

Adres (address): BREESCHSTRAAT 41, België

Telefoon (phone): +32 2 344 19 04 +32 2 344 19 04

Fax (fax): +32 2 344 07 93 +32 2 344 07 93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLANGEN, JEROME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLANGEN, JEROME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLANGEN, JEROME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLANGEN, JEROME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLANGEN, JEROME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLANGEN, JEROME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLANGEN, JEROME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLANGEN, JEROME
Products information SLANGEN, JEROME

BTW identificatienummer (tax): BE07273193359
Ondernemingsnummer: 5612884521
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SLANGEN, JEROME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLANGEN, JEROME
(Get full report from official database of BE for SLANGEN, JEROME)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLANGEN, JEROME
Addition kinds of activities for SLANGEN, JEROME

921100. rechtbanken | Courts
07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
17999921. Grave opgraving | Grave excavation
22980204. Harde vezelkoord en touw | Hard fiber cordage and twine
34460303. Poorten, sier metaal | Gates, ornamental metal
35660000. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
39491003. Bowling spelden | Bowling pins
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory

Werken bij SLANGEN, JEROME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLANGEN, JEROME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLANGEN, JEROME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLANGEN, JEROME. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Receptioniste KERSTVAKANTIE (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Lochristi zoekt Tempo team een medewerk(st)er die tijdens de kerstperiode receptiewerk wil doen Uw taken zullen de volgende zijn: -Onthaal van klanten -Doorverbinden van klanten naar de juiste afdeling binnen het bedrijf -Verwerking van de post -Zaal klaarzetten voor vergaderingen

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Administratief medewerker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid Je maakt offertes, onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op Je behandelt een klantendossier voor upsell– en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op Bedrijfsprofiel: .

Zoek naar antwoorden van SLANGEN, JEROME in sociale netwerken
Look for responds of SLANGEN, JEROME in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLANGEN, JEROME. Laat een reactie achter voor SLANGEN, JEROME. SLANGEN, JEROME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLANGEN, JEROME. Leave a respond for SLANGEN, JEROME. SLANGEN, JEROME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLANGEN, JEROME op de google maps. Adres en contacten SLANGEN, JEROME
Location of SLANGEN, JEROME on the google maps. Address and contacts of SLANGEN, JEROME

Andere gerelateerde bedrijven als come SLANGEN, JEROME SLANGEN, JEROME: Creabo BVBA | Belo Mohair Fluweel Velours | CAMPUS MELLE | PRICEWATERHOUSECOOPERS | Sound Light Show Laser S.A.

Other related companies as SLANGEN, JEROME: Creabo BVBA | Belo Mohair Fluweel Velours | CAMPUS MELLE | PRICEWATERHOUSECOOPERS | Sound Light Show Laser S.A.

SLANGEN, JEROME is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio BRUSSELS B 1020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SLANGEN, JEROME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273193359. Het bedrijf SLANGEN, JEROME bevindt zich op het adres: BREESCHSTRAAT 41. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SLANGEN, JEROME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLANGEN, JEROME is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLANGEN, JEROME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLANGEN, JEROME, openstaande posities, locatie van SLANGEN, JEROME op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SLANGEN, JEROME is a company, that was registered 2011 in BRUSSELS B 1020 - BE region, Belgium. Full name of company is SLANGEN, JEROME, company assigned to the tax number BE07273193359. The company SLANGEN, JEROME is located at the address: BREESCHSTRAAT 41. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SLANGEN, JEROME were not found.
The main activity of SLANGEN, JEROME is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SLANGEN, JEROME is not available. You also can look at reviews of SLANGEN, JEROME, open positions, location of SLANGEN, JEROME on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLANGEN, JEROME, BRUSSELS B 1020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLANGEN, JEROME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLANGEN, JEROME, BRUSSELS B 1020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLANGEN, JEROME, employees, financial statistics.