SLABBAERT, CARL

Contactgegevens SLABBAERT, CARL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLABBAERT, CARL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLABBAERT, CARL

Regio (region): ANTWERP ANTWERP 2018 - BE, België

Adres (address): stockmansstraat 3, België

Telefoon (phone): 00 32 495 54 50 54 00 32 495 54 50 54

Fax (fax): +32 (68) 850-29-74 +32 (68) 850-29-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLABBAERT, CARL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLABBAERT, CARL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLABBAERT, CARL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLABBAERT, CARL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLABBAERT, CARL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLABBAERT, CARL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLABBAERT, CARL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLABBAERT, CARL
Products information SLABBAERT, CARL

BTW identificatienummer (tax): BE05616729736
Ondernemingsnummer: 4458496093
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 596,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SLABBAERT, CARL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLABBAERT, CARL
(Get full report from official database of BE for SLABBAERT, CARL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLABBAERT, CARL
Addition kinds of activities for SLABBAERT, CARL

265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
20910321. Haring, gerookt | Herring, smoked
21410000. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal

Werken bij SLABBAERT, CARL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLABBAERT, CARL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLABBAERT, CARL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLABBAERT, CARL. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • Werkvoorbereider/laser operator (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde werkvoorbereider/laser operator.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Telecommunications Engineer / In-Building RF Design Engineers (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NGIS

    Type: Vaste Job

    Werken bij NGIS is elke dag weer aan de slag met de nieuwste technologieën en innovaties voor onze mooiste klanten in de Benelux. Technologie beheerst ons dagelijks leven en de vraag naar specialistische know-how neemt dan ook alleen maar toe. Maar technologie op zichzelf is niet onderscheidend; onze mensen zijn dat wel. Of het nu gaat om specifieke oplossingen of beheer en onderhoud van netwerken de mensen bij NGIS maken het verschil. Als In-Building RF Design Engineer heb je nodige affiniteit met draadloze communicatie systemen en versta je hoe radio golven zich gedragen in verschillende omgevingen. Je rapporteert aan de technische directeur. Je brengt de klant behoeftes in kaart aangaande de mobiel radio dekking (DMR / TETRA / GSM / UMTS / LTE en weldra 5G). Na analyse van de verschillende meetcampagnes werk je het complete indoor distributie systeem uit (DAS). Hiervoor heb je uiteraard de nodige kennis in het domein van de radio linkbudget nodig alsook een elementaire systeem kennis van de verschillende cellulaire elementen. Het uitgetekende distributed antenna systeem zal je dan in samenwerking met onze architecten omzetten in een implementatieplan en volg je nadien de uitvoering op. Uiteraard hou je jezelf continue op de hoogte van de evoluties en ontwikkelingen om een excellente service aan onze klanten te kunnen bezorgen.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

Zoek naar antwoorden van SLABBAERT, CARL in sociale netwerken
Look for responds of SLABBAERT, CARL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLABBAERT, CARL. Laat een reactie achter voor SLABBAERT, CARL. SLABBAERT, CARL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLABBAERT, CARL. Leave a respond for SLABBAERT, CARL. SLABBAERT, CARL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLABBAERT, CARL op de google maps. Adres en contacten SLABBAERT, CARL
Location of SLABBAERT, CARL on the google maps. Address and contacts of SLABBAERT, CARL

Andere gerelateerde bedrijven als come SLABBAERT, CARL SLABBAERT, CARL: Newmedia Brugge BVBA | Annatrans Widego SA | Coeck Betonfabriek | ABAR N.V. | Pell België N.V.

Other related companies as SLABBAERT, CARL: Newmedia Brugge BVBA | Annatrans Widego SA | Coeck Betonfabriek | ABAR N.V. | Pell België N.V.

SLABBAERT, CARL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio ANTWERP ANTWERP 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SLABBAERT, CARL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05616729736. Het bedrijf SLABBAERT, CARL bevindt zich op het adres: stockmansstraat 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 596,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SLABBAERT, CARL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLABBAERT, CARL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLABBAERT, CARL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLABBAERT, CARL, openstaande posities, locatie van SLABBAERT, CARL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SLABBAERT, CARL is a company, that was registered 1997 in ANTWERP ANTWERP 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is SLABBAERT, CARL, company assigned to the tax number BE05616729736. The company SLABBAERT, CARL is located at the address: stockmansstraat 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 596,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SLABBAERT, CARL were not found.
The main activity of SLABBAERT, CARL is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SLABBAERT, CARL is not available. You also can look at reviews of SLABBAERT, CARL, open positions, location of SLABBAERT, CARL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLABBAERT, CARL, ANTWERP ANTWERP 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLABBAERT, CARL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLABBAERT, CARL, ANTWERP ANTWERP 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLABBAERT, CARL, employees, financial statistics.