SKY PROJECT HELICOPTERS

Contactgegevens SKY PROJECT HELICOPTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKY PROJECT HELICOPTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKY PROJECT HELICOPTERS

Regio (region): Rixensart Brabant B-1330 - BE, België

Adres (address): Av. Franklyn Roosevelt 39, België

Telefoon (phone): +32 (57) 984-28-63 +32 (57) 984-28-63

Fax (fax): + 32 2 654 09 58 + 32 2 654 09 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKY PROJECT HELICOPTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKY PROJECT HELICOPTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKY PROJECT HELICOPTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKY PROJECT HELICOPTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKY PROJECT HELICOPTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKY PROJECT HELICOPTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKY PROJECT HELICOPTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKY PROJECT HELICOPTERS
Products information SKY PROJECT HELICOPTERS

BTW identificatienummer (tax): BE05867218017
Ondernemingsnummer: 6132812500
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SKY PROJECT HELICOPTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKY PROJECT HELICOPTERS
(Get full report from official database of BE for SKY PROJECT HELICOPTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKY PROJECT HELICOPTERS
Addition kinds of activities for SKY PROJECT HELICOPTERS

327499. Kalk, nec | Lime, nec
963100. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
22110110. Tafelbekleding stoffen, katoen | Table cover fabrics, cotton
22980306. Slings, touw | Slings, rope
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
51360405. Paraplu's, mannen en jongens ' | Umbrellas, men's and boys'
73829904. Containerbeveiligingssystemen onderhoud en monitoring | Confinement surveillance systems maintenance and monitoring

Werken bij SKY PROJECT HELICOPTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKY PROJECT HELICOPTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKY PROJECT HELICOPTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKY PROJECT HELICOPTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • MACHINEBOUWERS - RIJBEWIJS B NOODZAKELIJK (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf dat zich bezig houdt met het uitsturen van ervaren techniekers en/of technische profielen, zijn wij op zoek naar een meerdere machinebouwer - machineombouwers met ervaring binnen de industriele sector. Wat verstaan wij onder de industriele sector? productiebedrijven werven motoren machines ... Als monteur zal je instaan voor een variabel takenpakket waar je op termijn na een postieve uitzendperiode, kans maakt op een vast contract. Onze klant bied een firmawagen als je vast in dienst gaat. Het kan ook zijn je tijdens je uitzendperiode als een firmawagen aangeboden krijgt.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Tester, Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is a Belgian recruitment company headquartered in Brussels and providing permanent staffing as well as project sourcing solutions worldwide in multiple sectors. Voor een vooraanstaand bedrijf actief in de retailsector zijn wij momenteel op zoek naar een Tester! Heb jij interesse in het werken voor een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan verder en reageer via onderstaande gegevens. Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Jij zal je focussen of het manueel testen van de applicaties en uiteindelijk werken aan het automatiseren hiervan.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van SKY PROJECT HELICOPTERS in sociale netwerken
Look for responds of SKY PROJECT HELICOPTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKY PROJECT HELICOPTERS. Laat een reactie achter voor SKY PROJECT HELICOPTERS. SKY PROJECT HELICOPTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKY PROJECT HELICOPTERS. Leave a respond for SKY PROJECT HELICOPTERS. SKY PROJECT HELICOPTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKY PROJECT HELICOPTERS op de google maps. Adres en contacten SKY PROJECT HELICOPTERS
Location of SKY PROJECT HELICOPTERS on the google maps. Address and contacts of SKY PROJECT HELICOPTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SKY PROJECT HELICOPTERS SKY PROJECT HELICOPTERS: Peiniger Services | Chimiste (Le) | Idee International CVBA | DE KNOP Ets | Ichtus.net

Other related companies as SKY PROJECT HELICOPTERS: Peiniger Services | Chimiste (Le) | Idee International CVBA | DE KNOP Ets | Ichtus.net

SKY PROJECT HELICOPTERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Rixensart Brabant B-1330 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SKY PROJECT HELICOPTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05867218017. Het bedrijf SKY PROJECT HELICOPTERS bevindt zich op het adres: Av. Franklyn Roosevelt 39. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SKY PROJECT HELICOPTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SKY PROJECT HELICOPTERS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKY PROJECT HELICOPTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKY PROJECT HELICOPTERS, openstaande posities, locatie van SKY PROJECT HELICOPTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SKY PROJECT HELICOPTERS is a company, that was registered 2001 in Rixensart Brabant B-1330 - BE region, Belgium. Full name of company is SKY PROJECT HELICOPTERS, company assigned to the tax number BE05867218017. The company SKY PROJECT HELICOPTERS is located at the address: Av. Franklyn Roosevelt 39. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SKY PROJECT HELICOPTERS were not found.
The main activity of SKY PROJECT HELICOPTERS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SKY PROJECT HELICOPTERS is not available. You also can look at reviews of SKY PROJECT HELICOPTERS, open positions, location of SKY PROJECT HELICOPTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKY PROJECT HELICOPTERS, Rixensart Brabant B-1330 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKY PROJECT HELICOPTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKY PROJECT HELICOPTERS, Rixensart Brabant B-1330 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKY PROJECT HELICOPTERS, employees, financial statistics.