SISA Software nv

Contactgegevens SISA Software nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SISA Software nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

SISA Software nv

Regio (region): West Vlaanderen, BRUGGE 8200 - BE, België

Adres (address): Kon. Astridlaan 97/10, België

Telefoon (phone): 32 50393336 32 50393336

Fax (fax): 32 50393304 32 50393304

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SISA Software nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SISA Software nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SISA Software nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SISA Software nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SISA Software nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SISA Software nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SISA Software nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SISA Software nv
Products information SISA Software nv

BTW identificatienummer (tax): BE09362518310
Ondernemingsnummer: 9423767089
Hoofdstad (capital): 366,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SISA Software nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SISA Software nv
(Get full report from official database of BE for SISA Software nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor SISA Software nv
Addition kinds of activities for SISA Software nv

753800. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
16230202. Kabeltelevisie lijnconstructie | Cable television line construction
32310100. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
32910000. Schuurproducten | Abrasive products
62319902. Futures uitwisseling, contract | Futures exchanges, contract

Werken bij SISA Software nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SISA Software nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SISA Software nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SISA Software nv. Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Orderpicker - Vroege/Late ploeg (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker haal je met een elektrisch transpallet de juiste goederen uit het magazijn. Je krijgt je orders via je hoofdtelefoon (voicepicking). Je stapelt de goederen efficiënt op een pallet en wikkelt de pallet in folie. Je brengt de klaargemaakte palletten naar de juiste laadkaai.

  • Polyvalent medewerker slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor zowel administratieve taken als hands-on op de werkvloer. Je takenpakket bestaat onder andere uit: - Het stempelen van varkens. - Het wegen van bestellingen. - Het klaarzetten van bestellingen. - Het noteren van gewichten en de administratieve opvolging hiervan.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

    Regio: GORSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • ARBEIDER BOUW (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VG-BUILD

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde all round arbeider bouw.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van SISA Software nv in sociale netwerken
Look for responds of SISA Software nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor SISA Software nv. Laat een reactie achter voor SISA Software nv. SISA Software nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SISA Software nv. Leave a respond for SISA Software nv. SISA Software nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SISA Software nv op de google maps. Adres en contacten SISA Software nv
Location of SISA Software nv on the google maps. Address and contacts of SISA Software nv

Andere gerelateerde bedrijven als come SISA Software nv SISA Software nv: GARAGE LOUIS NV | Impact | NATIONALE OPERA KMS | BLD Europe S.A. | NEOlabs BVBA

Other related companies as SISA Software nv: GARAGE LOUIS NV | Impact | NATIONALE OPERA KMS | BLD Europe S.A. | NEOlabs BVBA

SISA Software nv is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio West Vlaanderen, BRUGGE 8200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SISA Software nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09362518310. Het bedrijf SISA Software nv bevindt zich op het adres: Kon. Astridlaan 97/10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 366,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SISA Software nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SISA Software nv is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SISA Software nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SISA Software nv, openstaande posities, locatie van SISA Software nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SISA Software nv is a company, that was registered 2007 in West Vlaanderen, BRUGGE 8200 - BE region, Belgium. Full name of company is SISA Software nv, company assigned to the tax number BE09362518310. The company SISA Software nv is located at the address: Kon. Astridlaan 97/10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 366,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SISA Software nv were not found.
The main activity of SISA Software nv is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SISA Software nv is not available. You also can look at reviews of SISA Software nv, open positions, location of SISA Software nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SISA Software nv, West Vlaanderen, BRUGGE 8200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SISA Software nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SISA Software nv, West Vlaanderen, BRUGGE 8200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SISA Software nv, employees, financial statistics.