SIMEX and Co N.V.

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • SIMEX and Co N.V.

Contactgegevens SIMEX and Co N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMEX and Co N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMEX and Co N.V.

Regio (region): B8520 KUURNE -- -- - BE, België

Adres (address): Kortrijksestraat 66, België

Telefoon (phone): +.32.56.712055 +.32.56.712055

Fax (fax): +32 (83) 968-85-93 +32 (83) 968-85-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMEX and Co N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMEX and Co N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMEX and Co N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMEX and Co N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMEX and Co N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMEX and Co N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMEX and Co N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMEX and Co N.V.
Products information SIMEX and Co N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02886627197
Ondernemingsnummer: 5749389648
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 195,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SIMEX and Co N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMEX and Co N.V.
(Get full report from official database of BE for SIMEX and Co N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMEX and Co N.V.
Addition kinds of activities for SIMEX and Co N.V.

348399. Ammunitie, met uitzondering van handvuurwapens, nec, nec | Ammunition, except for small arms, nec, nec
382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
399913. Reclame display producten | Advertising display products
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
51479901. Reuzel | Lard
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment
79979905. Vliegveld, onderhouden door luchtvaartclubs | Flying field, maintained by aviation clubs

Werken bij SIMEX and Co N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMEX and Co N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMEX and Co N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMEX and Co N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Ervaren monteur (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een producent van zonneweringen gelegen te Gullegem. Men zoekt een monteur die naast montage ook elektrische bedrading kan trekken in zonneluifels. Taken: - montage van zonneluifels met handgereedschap - trekken van elektrische leidingen in zonneluifels en deze aansluiten op LED verlichting, spotjes,... Profiel: - u hebt een basiskennis van elektriciteit en vooral elektrische bedrading trekken - u bent handig en kan werken met handgereedschap Aanbod: - dagwerk vanaf 7 uur s morgens - interimopdracht tot aan de verlofperiode (rond 21 juli) om daarna verder te werken vanaf 15 augustus - goede verdienste aangevuld met maaltijdcheques Interesse? Contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Menen op het nummer 056/51.92.72

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

Zoek naar antwoorden van SIMEX and Co N.V. in sociale netwerken
Look for responds of SIMEX and Co N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMEX and Co N.V.. Laat een reactie achter voor SIMEX and Co N.V.. SIMEX and Co N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMEX and Co N.V.. Leave a respond for SIMEX and Co N.V.. SIMEX and Co N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMEX and Co N.V. op de google maps. Adres en contacten SIMEX and Co N.V.
Location of SIMEX and Co N.V. on the google maps. Address and contacts of SIMEX and Co N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMEX and Co N.V. SIMEX and Co N.V.: Tijtgat NV | DRUM-STORE | NYS LASWERKEN BVBA | Communic' Arte | IBF International Consulting S.A.

Other related companies as SIMEX and Co N.V.: Tijtgat NV | DRUM-STORE | NYS LASWERKEN BVBA | Communic' Arte | IBF International Consulting S.A.

SIMEX and Co N.V. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio B8520 KUURNE -- -- - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMEX and Co N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02886627197. Het bedrijf SIMEX and Co N.V. bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 66. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 195,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SIMEX and Co N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMEX and Co N.V. is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMEX and Co N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMEX and Co N.V., openstaande posities, locatie van SIMEX and Co N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SIMEX and Co N.V. is a company, that was registered 2015 in B8520 KUURNE -- -- - BE region, Belgium. Full name of company is SIMEX and Co N.V., company assigned to the tax number BE02886627197. The company SIMEX and Co N.V. is located at the address: Kortrijksestraat 66. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 195,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SIMEX and Co N.V. were not found.
The main activity of SIMEX and Co N.V. is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMEX and Co N.V. is not available. You also can look at reviews of SIMEX and Co N.V., open positions, location of SIMEX and Co N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMEX and Co N.V., B8520 KUURNE -- -- - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMEX and Co N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMEX and Co N.V., B8520 KUURNE -- -- - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMEX and Co N.V., employees, financial statistics.