SGS Cortex N.V.

Contactgegevens SGS Cortex N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SGS Cortex N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SGS Cortex N.V.

Regio (region): Antwerpen 2030 - BE, België

Adres (address): SGS House Noorderlaan 87, België

Telefoon (phone): +32 3 54.54.924 +32 3 54.54.924

Fax (fax): +32 3 54.54.909 +32 3 54.54.909

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SGS Cortex N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SGS Cortex N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SGS Cortex N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SGS Cortex N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SGS Cortex N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SGS Cortex N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SGS Cortex N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SGS Cortex N.V.
Products information SGS Cortex N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06955688476
Ondernemingsnummer: 6451141357
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 150,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SGS Cortex N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SGS Cortex N.V.
(Get full report from official database of BE for SGS Cortex N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SGS Cortex N.V.
Addition kinds of activities for SGS Cortex N.V.

075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
354800. Lasapparatuur | Welding apparatus
07230500. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
38420420. rolstoelen | Wheelchairs

Werken bij SGS Cortex N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SGS Cortex N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SGS Cortex N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SGS Cortex N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Metser (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Jobstudent Administratief Bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MI CASA

    Type: Studentenjob

    Voor onze administratie zijn wij tijdens het schooljaar 2018-2019 op zoek naar een jobstudent administratief bediende. Profiel: We zoeken iemand die: - comfortabel gebruik maakt van de officeapplicaties - beschikt over voldoende verantwoordelijkheid om iets zelfstandig af te werken - goed georganiseerd en leergierig is - een veelzijdige administratieve kracht is met een neus voor cijfers - student is in een bacheloropleiding Accountancy-Fiscaliteit Functie: Bieden van administratieve ondersteuning bij de boekhouding en personeelsdienst

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • Sales Manager Oost- en West VL (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als Sales Manager sta je in voor het adviseren in de meest ruime zin van het woord. Je inventariseert onze klanten hun behoeften en biedt hen de beste op maat gemaakte oplossingen aan. Taken en verantwoordelijkheden: Je behartigt prijsaanvragen, waarbij je steeds op zoek gaat naar de beste oplossing voor de klant in functie van materiaalkeuze en logistieke mogelijkheden Je verzamelt marktinformatie die een belangrijke input vormt bij het bepalen en bijsturen van onze marktstrategie Je inventariseert kansen en ontwikkelingen in de markt Je draagt zorg voor het actueel bijhouden van informatie in het interne klantopvolgingssysteem Je beheert je administratie nauwgezet zodat je ten allen tijde correcte en transparante informatie kan verstrekken Je beheert het klantenbestand en relaties en bouwt je netwerk verder uit: betonsector, aannemers, groothandelaars bouwmaterialen Je volgt klachten op, zorgt voor goede communicatie en accurate afhandeling Je werkt samen als team met de andere afdelingen binnen de organisatie en speelt hierin een trekkersrol In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Directeur, met wie je continu overlegt over de marktbenadering en klantopvolging.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

Zoek naar antwoorden van SGS Cortex N.V. in sociale netwerken
Look for responds of SGS Cortex N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SGS Cortex N.V.. Laat een reactie achter voor SGS Cortex N.V.. SGS Cortex N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SGS Cortex N.V.. Leave a respond for SGS Cortex N.V.. SGS Cortex N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SGS Cortex N.V. op de google maps. Adres en contacten SGS Cortex N.V.
Location of SGS Cortex N.V. on the google maps. Address and contacts of SGS Cortex N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come SGS Cortex N.V. SGS Cortex N.V.: Emerindus NV | CNC Forms cvba | Euro-Caro NV | Accent Jobs for People | FORBIDDEN ZONE

Other related companies as SGS Cortex N.V.: Emerindus NV | CNC Forms cvba | Euro-Caro NV | Accent Jobs for People | FORBIDDEN ZONE

SGS Cortex N.V. is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SGS Cortex N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06955688476. Het bedrijf SGS Cortex N.V. bevindt zich op het adres: SGS House Noorderlaan 87. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 150,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SGS Cortex N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SGS Cortex N.V. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SGS Cortex N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SGS Cortex N.V., openstaande posities, locatie van SGS Cortex N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SGS Cortex N.V. is a company, that was registered 2013 in Antwerpen 2030 - BE region, Belgium. Full name of company is SGS Cortex N.V., company assigned to the tax number BE06955688476. The company SGS Cortex N.V. is located at the address: SGS House Noorderlaan 87. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 150,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SGS Cortex N.V. were not found.
The main activity of SGS Cortex N.V. is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SGS Cortex N.V. is not available. You also can look at reviews of SGS Cortex N.V., open positions, location of SGS Cortex N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SGS Cortex N.V., Antwerpen 2030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SGS Cortex N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SGS Cortex N.V., Antwerpen 2030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SGS Cortex N.V., employees, financial statistics.