SEGHERSbetter Technology

Contactgegevens SEGHERSbetter Technology: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGHERSbetter Technology: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGHERSbetter Technology

Regio (region): Willebroek Antwerpen 2830 - BE, België

Adres (address): Hoofd 1, België

Telefoon (phone): 32 479 99 18 99 32 479 99 18 99

Fax (fax): +32 3 880 77 99 +32 3 880 77 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGHERSbetter Technology: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGHERSbetter Technology"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGHERSbetter Technology"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGHERSbetter Technology, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGHERSbetter Technology. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGHERSbetter Technology, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGHERSbetter Technology. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGHERSbetter Technology
Products information SEGHERSbetter Technology

BTW identificatienummer (tax): BE07790649414
Ondernemingsnummer: 3032196044
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SEGHERSbetter Technology zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGHERSbetter Technology
(Get full report from official database of BE for SEGHERSbetter Technology)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGHERSbetter Technology
Addition kinds of activities for SEGHERSbetter Technology

4971. Irrigatie systemen | Irrigation systems
565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
615302. Factoring diensten | Factoring services
721302. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
51491003. Suiker, geraffineerd | Sugar, refined

Werken bij SEGHERSbetter Technology: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGHERSbetter Technology: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGHERSbetter Technology. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGHERSbetter Technology. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Farmaceutisch bedrijf | Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het magazijn van een farmaceutisch bedrijf in Bornem zoeken wij magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: het orderpicken van lenzen uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • Senior Booking Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Diegem zijn we op zoek naar een senior Booking Agent. Je werkt voltijds, afwisselen shiften: 6h-14h, 8h-16h, 9h-17h, 10h-18h, 12h-20h. Taken: Als Booking & Planning Agent moet je boekingen verwerken in de ACS systemen om de plaats die er nog op vliegtuigen en vrachtwagens is optimaal te benutten met extra pakketten. Hiervoor is er veel contact met verschillende partijen en moet je snel kunnen denken en handelen.

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • Projectleider Renovatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit De Pinte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van SEGHERSbetter Technology in sociale netwerken
Look for responds of SEGHERSbetter Technology in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGHERSbetter Technology. Laat een reactie achter voor SEGHERSbetter Technology. SEGHERSbetter Technology bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGHERSbetter Technology. Leave a respond for SEGHERSbetter Technology. SEGHERSbetter Technology on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGHERSbetter Technology op de google maps. Adres en contacten SEGHERSbetter Technology
Location of SEGHERSbetter Technology on the google maps. Address and contacts of SEGHERSbetter Technology

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGHERSbetter Technology SEGHERSbetter Technology: Verhaeghe D BVBA | Librairie du Midi SA | STER TAXI BVBA | DAYTONA Inc | ENLPI

Other related companies as SEGHERSbetter Technology: Verhaeghe D BVBA | Librairie du Midi SA | STER TAXI BVBA | DAYTONA Inc | ENLPI

SEGHERSbetter Technology is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Willebroek Antwerpen 2830 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGHERSbetter Technology, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07790649414. Het bedrijf SEGHERSbetter Technology bevindt zich op het adres: Hoofd 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 813,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SEGHERSbetter Technology zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SEGHERSbetter Technology is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGHERSbetter Technology is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGHERSbetter Technology, openstaande posities, locatie van SEGHERSbetter Technology op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SEGHERSbetter Technology is a company, that was registered 1992 in Willebroek Antwerpen 2830 - BE region, Belgium. Full name of company is SEGHERSbetter Technology, company assigned to the tax number BE07790649414. The company SEGHERSbetter Technology is located at the address: Hoofd 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 813,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SEGHERSbetter Technology were not found.
The main activity of SEGHERSbetter Technology is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGHERSbetter Technology is not available. You also can look at reviews of SEGHERSbetter Technology, open positions, location of SEGHERSbetter Technology on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGHERSbetter Technology, Willebroek Antwerpen 2830 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGHERSbetter Technology, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGHERSbetter Technology, Willebroek Antwerpen 2830 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGHERSbetter Technology, employees, financial statistics.