SC sprl

Contactgegevens SC sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SC sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

SC sprl

Regio (region): Brussels BE 1050 - BE, België

Adres (address): 20 Avenue Emile Duray, België

Telefoon (phone): +322.6489093 +322.6489093

Fax (fax): +32 (4) 563-56-35 +32 (4) 563-56-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SC sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SC sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SC sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SC sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SC sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SC sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SC sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SC sprl
Products information SC sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04579620361
Ondernemingsnummer: 3210449218
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SC sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SC sprl
(Get full report from official database of BE for SC sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor SC sprl
Addition kinds of activities for SC sprl

275299. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
357599. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
48130101. Gegevens telefooncommunicatie | Data telephone communications
50720202. Tuingereedschap, hand | Garden tools, hand
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
73891312. Belastingtitel dealers | Tax title dealers
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij SC sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SC sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SC sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SC sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • Verkoper showroom (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een geboren verkoper en heb jij enige theoretische kennis van verkoopstechnieken? Je hebt een goede kennis van Excel, Word en de taal Frans? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant gelegen in de regio van Genk zijn wij op zoek naar een verkoper voor de showroom. Hier zal jij onder andere instaan voor: Onthaal van klanten; Adviesverlening; Het volledige verkoopproces; Onderhandelingen voeren met overnemers.

  • Ruwbouw handlanger (WORTEGEM)

    Regio: WORTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ruwbouwarbeider voor onze klant in regio Petegem sta je in voor volgende dagtaken: het assisteren van de kraanman de volledige opbouw van een zwembad (ruwbouw) uitvoeren het bijspringen waar nodig

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Nevele - Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio van Melle. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student magazijn tijdens de week | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen per week kan werken in het magazijn. Je zal vnl. ondersteunende magazijnstaken uitvoeren zoals laden en lossen van de vrachtwagens, orderpicken, ... Je wordt tewerkgesteld van 8u30 tot 17u.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • shiatsu-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een nieuwe dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, biodynamische cranio-sacrale therapie, energetische coaching, energetisch voedingsadvies en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde shiatsu-therapeut om het team te versterken.

Zoek naar antwoorden van SC sprl in sociale netwerken
Look for responds of SC sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor SC sprl. Laat een reactie achter voor SC sprl. SC sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SC sprl. Leave a respond for SC sprl. SC sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SC sprl op de google maps. Adres en contacten SC sprl
Location of SC sprl on the google maps. Address and contacts of SC sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come SC sprl SC sprl: Devoghel BVBA | Hautes Ardennes | Brusselse Federatie van Huurdersverenigingen | Vadigran N.V. | Jan Tielens

Other related companies as SC sprl: Devoghel BVBA | Hautes Ardennes | Brusselse Federatie van Huurdersverenigingen | Vadigran N.V. | Jan Tielens

SC sprl is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussels BE 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SC sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04579620361. Het bedrijf SC sprl bevindt zich op het adres: 20 Avenue Emile Duray. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 229,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SC sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SC sprl is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SC sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SC sprl, openstaande posities, locatie van SC sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SC sprl is a company, that was registered 2004 in Brussels BE 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is SC sprl, company assigned to the tax number BE04579620361. The company SC sprl is located at the address: 20 Avenue Emile Duray. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 229,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SC sprl were not found.
The main activity of SC sprl is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SC sprl is not available. You also can look at reviews of SC sprl, open positions, location of SC sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SC sprl, Brussels BE 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SC sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SC sprl, Brussels BE 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SC sprl, employees, financial statistics.