SARENS, STEVEN

Contactgegevens SARENS, STEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SARENS, STEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SARENS, STEVEN

Regio (region): PUURS, 2870 - BE, België

Adres (address): Guido Gezellelaan 106, België

Telefoon (phone): 32 3 889 23 41 32 3 889 23 41

Fax (fax): +32 (9) 426-10-67 +32 (9) 426-10-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SARENS, STEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SARENS, STEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SARENS, STEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SARENS, STEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SARENS, STEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SARENS, STEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SARENS, STEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SARENS, STEVEN
Products information SARENS, STEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE07126251220
Ondernemingsnummer: 6732666015
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SARENS, STEVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SARENS, STEVEN
(Get full report from official database of BE for SARENS, STEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SARENS, STEVEN
Addition kinds of activities for SARENS, STEVEN

944102. Administratie van sociale en menselijke hulpbronnen | Administration of social and human resources
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
36250000. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
41199904. Spoorwegbaan, behalve amusement of schilderachtig | Cog railway, except amusement or scenic
50849904. Warmtewisselapparatuur, industrieel | Heat exchange equipment, industrial
51110000. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper

Werken bij SARENS, STEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SARENS, STEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SARENS, STEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SARENS, STEVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • HUISHOUDHULP (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DE MUTSAERD

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, enz. Daarnaast behoort ook strijken tot je takenpakket. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • afwasser/keukenhulp (jobstudent september) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RESTAURANT DE YOT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de afwas machinaal en je doet de mise-en-place.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van SARENS, STEVEN in sociale netwerken
Look for responds of SARENS, STEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SARENS, STEVEN. Laat een reactie achter voor SARENS, STEVEN. SARENS, STEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SARENS, STEVEN. Leave a respond for SARENS, STEVEN. SARENS, STEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SARENS, STEVEN op de google maps. Adres en contacten SARENS, STEVEN
Location of SARENS, STEVEN on the google maps. Address and contacts of SARENS, STEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SARENS, STEVEN SARENS, STEVEN: A.B.C. BEVEILIGING BVBA | ADIDAK | The Human interface Group | Gallery 21 | GUY JOOSTEN

Other related companies as SARENS, STEVEN: A.B.C. BEVEILIGING BVBA | ADIDAK | The Human interface Group | Gallery 21 | GUY JOOSTEN

SARENS, STEVEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio PUURS, 2870 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SARENS, STEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07126251220. Het bedrijf SARENS, STEVEN bevindt zich op het adres: Guido Gezellelaan 106. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SARENS, STEVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SARENS, STEVEN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SARENS, STEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SARENS, STEVEN, openstaande posities, locatie van SARENS, STEVEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SARENS, STEVEN is a company, that was registered 2010 in PUURS, 2870 - BE region, Belgium. Full name of company is SARENS, STEVEN, company assigned to the tax number BE07126251220. The company SARENS, STEVEN is located at the address: Guido Gezellelaan 106. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SARENS, STEVEN were not found.
The main activity of SARENS, STEVEN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SARENS, STEVEN is not available. You also can look at reviews of SARENS, STEVEN, open positions, location of SARENS, STEVEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SARENS, STEVEN, PUURS, 2870 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SARENS, STEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SARENS, STEVEN, PUURS, 2870 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SARENS, STEVEN, employees, financial statistics.