SALEH, ALBERT

Contactgegevens SALEH, ALBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALEH, ALBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALEH, ALBERT

Regio (region): ANTWERP, BELGIUM 2018 - BE, België

Adres (address): belgielei 73A, België

Telefoon (phone): 003275321032 003275321032

Fax (fax): +32 (53) 400-83-60 +32 (53) 400-83-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALEH, ALBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALEH, ALBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALEH, ALBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALEH, ALBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALEH, ALBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALEH, ALBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALEH, ALBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALEH, ALBERT
Products information SALEH, ALBERT

BTW identificatienummer (tax): BE02503204345
Ondernemingsnummer: 3304931640
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SALEH, ALBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALEH, ALBERT
(Get full report from official database of BE for SALEH, ALBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALEH, ALBERT
Addition kinds of activities for SALEH, ALBERT

769921. Gun diensten | Gun services
07830203. Chirurgie, sierstruik | Surgery services, ornamental bush
22110109. Vellen en lakens, katoen | Sheets and sheetings, cotton
37430200. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
38290204. Ceilometers | Ceilometers
41310000. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
87320107. Advies onderzoek | Opinion research

Werken bij SALEH, ALBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALEH, ALBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALEH, ALBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALEH, ALBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiaire HR/Secretariaat/Personeelswerk (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve krak? Ben jij graag in contact met mensen? Dan komt jouw talent héél goed van pas in ons Start People-kantorennet! Ons kantoor is bij de klant zelf gelegen in het Hasselt. Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiaire om volgende taken te behandelen: - Administratieve taken afleggen (inschrijving van kandidaten in onze verschillende portaals, Sociale documenten opsturen, encodage, enzovoort,..) - Vacatures posten op verschillende kanalen - Je gaat op zoek naar kandidaten en je belt deze op om telefonische screenings met hen af te leggen - Je volgt de gespreken samen met de consulenten alsook infosessies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van SALEH, ALBERT in sociale netwerken
Look for responds of SALEH, ALBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALEH, ALBERT. Laat een reactie achter voor SALEH, ALBERT. SALEH, ALBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALEH, ALBERT. Leave a respond for SALEH, ALBERT. SALEH, ALBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALEH, ALBERT op de google maps. Adres en contacten SALEH, ALBERT
Location of SALEH, ALBERT on the google maps. Address and contacts of SALEH, ALBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come SALEH, ALBERT SALEH, ALBERT: Janssen Walter Bouw | FORD-BELCHE-MORAY | EFK Products BVBA | Ecu-Products NV | Ojibwa/De Roeck

Other related companies as SALEH, ALBERT: Janssen Walter Bouw | FORD-BELCHE-MORAY | EFK Products BVBA | Ecu-Products NV | Ojibwa/De Roeck

SALEH, ALBERT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio ANTWERP, BELGIUM 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SALEH, ALBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02503204345. Het bedrijf SALEH, ALBERT bevindt zich op het adres: belgielei 73A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SALEH, ALBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALEH, ALBERT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALEH, ALBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALEH, ALBERT, openstaande posities, locatie van SALEH, ALBERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SALEH, ALBERT is a company, that was registered 1987 in ANTWERP, BELGIUM 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is SALEH, ALBERT, company assigned to the tax number BE02503204345. The company SALEH, ALBERT is located at the address: belgielei 73A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 341,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SALEH, ALBERT were not found.
The main activity of SALEH, ALBERT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SALEH, ALBERT is not available. You also can look at reviews of SALEH, ALBERT, open positions, location of SALEH, ALBERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALEH, ALBERT, ANTWERP, BELGIUM 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALEH, ALBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALEH, ALBERT, ANTWERP, BELGIUM 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALEH, ALBERT, employees, financial statistics.