Rodeco,

Contactgegevens Rodeco,: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rodeco,: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rodeco,

Regio (region): 1910 Kampenhout - BE BE, België

Adres (address): Kaasdaversweg 2, België

Telefoon (phone): +32 (86) 616-41-33 +32 (86) 616-41-33

Fax (fax): +32 (81) 284-26-58 +32 (81) 284-26-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rodeco,: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rodeco,"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rodeco,"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rodeco,, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rodeco,. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rodeco,, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rodeco,. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rodeco,
Products information Rodeco,

BTW identificatienummer (tax): BE08632476806
Ondernemingsnummer: 8392700195
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Rodeco, zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rodeco,
(Get full report from official database of BE for Rodeco,)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rodeco,
Addition kinds of activities for Rodeco,

2015. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
355604. Drankmachines | Beverage machinery
769902. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
22980206. Trawltand | Trawl twine
23710100. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
39110106. Parel sieraden, natuurlijk of gekweekt | Pearl jewelry, natural or cultured

Werken bij Rodeco,: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rodeco,: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rodeco,. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rodeco,. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse verkoper te Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende supermarkt in Tienen zijn wij opzoek naar deeltijdse verkopers. Dit voor op de verschillende afdelingen binnen de winkel.

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Junior Teamleader met ambitie (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Hey, net afgestudeerde Master. Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je ambitieus en zie je een carrière bij Coca-Cola European Partners wel zitten? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. We zoeken iemand die in zijn toekomst wil investeren en net dat tikkeltje verder denkt. De site in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Projecten uitwerken rond het verbeteren van zowel technische, sociale als economische aspecten. Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 15-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren Trefwoorden: team leader, teamleader, meestergast, productieleider, verantwoordelijke, leidinggevende, people manager, lijnverantwoordelijke, productie, production, supply chain, project, projectleider, young potential, high potential

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

Zoek naar antwoorden van Rodeco, in sociale netwerken
Look for responds of Rodeco, in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rodeco,. Laat een reactie achter voor Rodeco,. Rodeco, bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rodeco,. Leave a respond for Rodeco,. Rodeco, on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rodeco, op de google maps. Adres en contacten Rodeco,
Location of Rodeco, on the google maps. Address and contacts of Rodeco,

Andere gerelateerde bedrijven als come Rodeco, Rodeco,: PAND 33 | Thang Loi Europe BVBA | Mortier isolatiewerken NV | Immo Marvin NV | Vanderlinden M

Other related companies as Rodeco,: PAND 33 | Thang Loi Europe BVBA | Mortier isolatiewerken NV | Immo Marvin NV | Vanderlinden M

Rodeco, is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio 1910 Kampenhout - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Rodeco,, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08632476806. Het bedrijf Rodeco, bevindt zich op het adres: Kaasdaversweg 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Rodeco, zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rodeco, is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rodeco, is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rodeco,, openstaande posities, locatie van Rodeco, op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rodeco, is a company, that was registered 1994 in 1910 Kampenhout - BE BE region, Belgium. Full name of company is Rodeco,, company assigned to the tax number BE08632476806. The company Rodeco, is located at the address: Kaasdaversweg 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Rodeco, were not found.
The main activity of Rodeco, is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rodeco, is not available. You also can look at reviews of Rodeco,, open positions, location of Rodeco, on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rodeco,, 1910 Kampenhout - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rodeco,, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rodeco,, 1910 Kampenhout - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rodeco,, employees, financial statistics.