Robin Kortleven

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Robin Kortleven
Private companiesCoal Mining • Robin Kortleven

Contactgegevens Robin Kortleven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robin Kortleven: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robin Kortleven

Regio (region): Aarschot Brabant 3200 - BE, België

Adres (address): Boshuisstraat 6a, België

Telefoon (phone): 3216566992 3216566992

Fax (fax): +32 (87) 237-22-95 +32 (87) 237-22-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robin Kortleven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robin Kortleven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robin Kortleven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robin Kortleven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robin Kortleven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robin Kortleven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robin Kortleven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robin Kortleven
Products information Robin Kortleven

BTW identificatienummer (tax): BE04309631347
Ondernemingsnummer: 5402496337
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Robin Kortleven zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robin Kortleven
(Get full report from official database of BE for Robin Kortleven)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robin Kortleven
Addition kinds of activities for Robin Kortleven

608199. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
07820101. Tuinonderhoudsdiensten | Garden maintenance services
30890610. Lamineren van kunststoffen | Laminating of plastics
32920605. Wick, asbest | Wick, asbestos
50310200. Bouwmaterialen, interieur | Building materials, interior
60910000. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school
83319900. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute

Werken bij Robin Kortleven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robin Kortleven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robin Kortleven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robin Kortleven. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente arbeider (handige Harry) die geen schrik heeft om zijn handen vuil te maken.

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Job-in't-Goor – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

  • Electricien nacht (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Werfreserve

    Logi-technic Infra verzorgt de installatie van elektriciteit en andere technieken in de bedrijfs-, hotel- en appartementsgebouwen, winkelcentra en ministeries. Dit op werven in gans Vlaanderen en Brussel. Onze medewerkers staan in voor het installeren van elektriciteit, brandbeveiliging, domotica en databekabeling. Montage van kabelladders, kabels trekken en de verschillende armaturen als de aansluiting en controle van kasten kunnen ook tot het takenpakket behoren. Momenteel zoeken wij specifiek electriciens voor de nacht om te werken aan de spoorweginfrastructuur. Kennis spoorwegelectriciteit is een meerwaarde maar geen verreiste!

Zoek naar antwoorden van Robin Kortleven in sociale netwerken
Look for responds of Robin Kortleven in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robin Kortleven. Laat een reactie achter voor Robin Kortleven. Robin Kortleven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robin Kortleven. Leave a respond for Robin Kortleven. Robin Kortleven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robin Kortleven op de google maps. Adres en contacten Robin Kortleven
Location of Robin Kortleven on the google maps. Address and contacts of Robin Kortleven

Andere gerelateerde bedrijven als come Robin Kortleven Robin Kortleven: BURO MARKET | Haute Ecole Robert Schuman de la Communauté Française (Ancien Inst Sup Paramédical) | Mervilde-Vanmarcke VOF | Cuvelier Electronics & Media | Meuwissen T

Other related companies as Robin Kortleven: BURO MARKET | Haute Ecole Robert Schuman de la Communauté Française (Ancien Inst Sup Paramédical) | Mervilde-Vanmarcke VOF | Cuvelier Electronics & Media | Meuwissen T

Robin Kortleven is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Aarschot Brabant 3200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Robin Kortleven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04309631347. Het bedrijf Robin Kortleven bevindt zich op het adres: Boshuisstraat 6a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 365,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Robin Kortleven zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Robin Kortleven is Steenkoolmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robin Kortleven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robin Kortleven, openstaande posities, locatie van Robin Kortleven op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Robin Kortleven is a company, that was registered 1997 in Aarschot Brabant 3200 - BE region, Belgium. Full name of company is Robin Kortleven, company assigned to the tax number BE04309631347. The company Robin Kortleven is located at the address: Boshuisstraat 6a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 365,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Robin Kortleven were not found.
The main activity of Robin Kortleven is Coal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Robin Kortleven is not available. You also can look at reviews of Robin Kortleven, open positions, location of Robin Kortleven on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robin Kortleven, Aarschot Brabant 3200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robin Kortleven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robin Kortleven, Aarschot Brabant 3200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robin Kortleven, employees, financial statistics.