Maurice Delens SA

Contactgegevens Maurice Delens SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maurice Delens SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maurice Delens SA

Regio (region): Brussel (Sint-Gillis), België

Adres (address): Brugmannlaan 27,1060, België

Telefoon (phone): 02 538 29 70 02 538 29 70

Fax (fax): 02 537 21 50 02 537 21 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maurice Delens SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maurice Delens SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maurice Delens SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maurice Delens SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maurice Delens SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maurice Delens SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maurice Delens SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maurice Delens SA
Products information Maurice Delens SA

BTW identificatienummer (tax): BE07300659179
Ondernemingsnummer: 4730682373
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Maurice Delens SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maurice Delens SA
(Get full report from official database of BE for Maurice Delens SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maurice Delens SA
Addition kinds of activities for Maurice Delens SA

372400. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
519909. Schuim en rubber | Foams and rubber
07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
35770502. Magnetische inktherkenningsapparatuur | Magnetic ink recognition devices
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
51220203. Toiletartikelen | Toilet articles
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
80420100. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists

Werken bij Maurice Delens SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maurice Delens SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maurice Delens SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maurice Delens SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • Customer operations agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken als customer operations agent voor onze klant in Zaventem? Je staat in voor het beheer van exportdossiers. Je geeft vanuit het beheer intructies door naar de douaneafdeling. Je verifiëert dangerous goods documenten. Je factureert de zendigen op een correctie manier. Je volgt het volledige verloop van exportzendigen op (track& trace). Je zorgt voor een tijdige, klantvriendelijke en correcte informatie uitwisseling met de klant. Je informeert je klant op een pro-actieve manier over eventuele problemen met zendigen. Je registreert klachten en volgt deze op, je neemt de nodige acties om de klachten zo snel mogelijk te verhelpen.

  • chauffeur C/CE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor deze job als bekister met rijbewijs CE moet voldoen aan de volgende kwalificaties: je bent in het bezit van een rijbewijs CE je staat open om mee te helpen op de werven je ziet werk en springt bij waar nodig is je kan reeds ervaring voorleggen als bekister je bent een teamplayer

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Huishoudhulp regio Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tielt-Winge Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Weelde (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • Projectontwikkelaar (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CAAAP

    Type: Vaste Job

    Je screent en evalueert projecten, maakt haalbaarheidsstudies op en stelt een plan van aanpak voor • Na het verkrijgen van de vergunning ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de projectvoortgang (kwaliteit, timing, budget, gestructureerde projectadministratie) • Je onderhoudt contacten met overheden, architecten, studiebureaus en diverse actoren binnen het project • Je werkt onder de vleugels van een Projectmanager aan gevarieerde vastgoedprojecten (PPS ea) over gans Vlaanderen • Het aantal projecten dat je behartigt, zal variëren in functie van je ervaring enerzijds en het stadium en de complexiteit van de projecten anderzijds. • Je gaat actief op zoek naar netwerken

  • zaalmedewerker T GOE GEDACHT HAACHT (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

    Type: Flexijob

    bestellingen noteren opdienen van dranken en gerechten afruimen zorgen voor een ordelijke en deftige zaal mee bijdragen tot tevreden klanten

Zoek naar antwoorden van Maurice Delens SA in sociale netwerken
Look for responds of Maurice Delens SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maurice Delens SA. Laat een reactie achter voor Maurice Delens SA. Maurice Delens SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maurice Delens SA. Leave a respond for Maurice Delens SA. Maurice Delens SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maurice Delens SA op de google maps. Adres en contacten Maurice Delens SA
Location of Maurice Delens SA on the google maps. Address and contacts of Maurice Delens SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Maurice Delens SA Maurice Delens SA: Dis Rent NV | Powerboatscenter NV | Decuypere Immo BVBA | JONNA VZW | Van Den Berghe Jan bvba

Other related companies as Maurice Delens SA: Dis Rent NV | Powerboatscenter NV | Decuypere Immo BVBA | JONNA VZW | Van Den Berghe Jan bvba

Maurice Delens SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Gillis), België. De volledige naam van het bedrijf is Maurice Delens SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07300659179. Het bedrijf Maurice Delens SA bevindt zich op het adres: Brugmannlaan 27,1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Maurice Delens SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maurice Delens SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maurice Delens SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maurice Delens SA, openstaande posities, locatie van Maurice Delens SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maurice Delens SA is a company, that was registered 2001 in Brussel (Sint-Gillis) region, Belgium. Full name of company is Maurice Delens SA, company assigned to the tax number BE07300659179. The company Maurice Delens SA is located at the address: Brugmannlaan 27,1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Maurice Delens SA were not found.
The main activity of Maurice Delens SA is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maurice Delens SA is not available. You also can look at reviews of Maurice Delens SA, open positions, location of Maurice Delens SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maurice Delens SA, Brussel (Sint-Gillis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maurice Delens SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maurice Delens SA, Brussel (Sint-Gillis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maurice Delens SA, employees, financial statistics.