Rosy Blue Antwerp

Contactgegevens Rosy Blue Antwerp: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rosy Blue Antwerp: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rosy Blue Antwerp

Regio (region): Antwerpen Antwerpen - BE, België

Adres (address): Hoveniersstraat 53, België

Telefoon (phone): 32 3 206 16 00 32 3 206 16 00

Fax (fax): 32 3 206 16 01 32 3 206 16 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rosy Blue Antwerp: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rosy Blue Antwerp"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rosy Blue Antwerp"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rosy Blue Antwerp, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rosy Blue Antwerp. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rosy Blue Antwerp, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rosy Blue Antwerp. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rosy Blue Antwerp
Products information Rosy Blue Antwerp

BTW identificatienummer (tax): BE05615905761
Ondernemingsnummer: 8804962158
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Rosy Blue Antwerp zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rosy Blue Antwerp
(Get full report from official database of BE for Rosy Blue Antwerp)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rosy Blue Antwerp
Addition kinds of activities for Rosy Blue Antwerp

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
289900. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
28440301. Keulen | Colognes
35560200. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
61410101. Auto leningen, inclusief verzekering | Automobile loans, including insurance
76991502. Camera reparatie winkel | Camera repair shop

Werken bij Rosy Blue Antwerp: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rosy Blue Antwerp: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rosy Blue Antwerp. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rosy Blue Antwerp. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van Rosy Blue Antwerp in sociale netwerken
Look for responds of Rosy Blue Antwerp in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rosy Blue Antwerp. Laat een reactie achter voor Rosy Blue Antwerp. Rosy Blue Antwerp bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rosy Blue Antwerp. Leave a respond for Rosy Blue Antwerp. Rosy Blue Antwerp on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rosy Blue Antwerp op de google maps. Adres en contacten Rosy Blue Antwerp
Location of Rosy Blue Antwerp on the google maps. Address and contacts of Rosy Blue Antwerp

Andere gerelateerde bedrijven als come Rosy Blue Antwerp Rosy Blue Antwerp: Van Maele NV | CHICOBEL NV NV | Provinciaal Instituut Voor Hygiëne | Transveri BVBA | Auto Tuning

Other related companies as Rosy Blue Antwerp: Van Maele NV | CHICOBEL NV NV | Provinciaal Instituut Voor Hygiëne | Transveri BVBA | Auto Tuning

Rosy Blue Antwerp is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Antwerpen Antwerpen - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Rosy Blue Antwerp, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05615905761. Het bedrijf Rosy Blue Antwerp bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 53. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rosy Blue Antwerp zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rosy Blue Antwerp is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rosy Blue Antwerp is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rosy Blue Antwerp, openstaande posities, locatie van Rosy Blue Antwerp op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rosy Blue Antwerp is a company, that was registered 1998 in Antwerpen Antwerpen - BE region, Belgium. Full name of company is Rosy Blue Antwerp, company assigned to the tax number BE05615905761. The company Rosy Blue Antwerp is located at the address: Hoveniersstraat 53. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rosy Blue Antwerp were not found.
The main activity of Rosy Blue Antwerp is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rosy Blue Antwerp is not available. You also can look at reviews of Rosy Blue Antwerp, open positions, location of Rosy Blue Antwerp on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rosy Blue Antwerp, Antwerpen Antwerpen - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rosy Blue Antwerp, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rosy Blue Antwerp, Antwerpen Antwerpen - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rosy Blue Antwerp, employees, financial statistics.