De Weerdt J & zn

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • De Weerdt J & zn
Private companiesAgricultural Services • De Weerdt J & zn

Contactgegevens De Weerdt J & zn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Weerdt J & zn: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Weerdt J & zn

Regio (region): Sint-Martens-Latem (Deurle), België

Adres (address): Hullekensstraat 34,9831, België

Telefoon (phone): 09 282 60 90 09 282 60 90

Fax (fax): 09 282 03 37 09 282 03 37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Weerdt J & zn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Weerdt J & zn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Weerdt J & zn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Weerdt J & zn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Weerdt J & zn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Weerdt J & zn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Weerdt J & zn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Weerdt J & zn
Products information De Weerdt J & zn

BTW identificatienummer (tax): BE04058868408
Ondernemingsnummer: 5177001953
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in De Weerdt J & zn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Weerdt J & zn
(Get full report from official database of BE for De Weerdt J & zn)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Weerdt J & zn
Addition kinds of activities for De Weerdt J & zn

506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
24119906. Wheelstock, gekapt | Wheelstock, hewn
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
51980101. calcimines | Calcimines
82110101. Katholieke gecombineerde elementaire en middelbare school | Catholic combined elementary and secondary school

Werken bij De Weerdt J & zn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Weerdt J & zn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Weerdt J & zn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Weerdt J & zn. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar operatoren die in 2-ploegen willen werken. Jouw takenpakket: - Bedienen van lamineermachine - Machine onderhouden - Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Handlanger voor grondwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met afdeling bouw in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar wegenwerkers. Op de werkplaats zal je mee ingeschakeld als voor het uitvoeren van grondwerken, graven van sleuven, bestratingswerken, ..

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • STUDENTENJOB + 17 jaar - zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Studentenjob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Ben je student + 17 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach is noodzakelijk.

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

Zoek naar antwoorden van De Weerdt J & zn in sociale netwerken
Look for responds of De Weerdt J & zn in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Weerdt J & zn. Laat een reactie achter voor De Weerdt J & zn. De Weerdt J & zn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Weerdt J & zn. Leave a respond for De Weerdt J & zn. De Weerdt J & zn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Weerdt J & zn op de google maps. Adres en contacten De Weerdt J & zn
Location of De Weerdt J & zn on the google maps. Address and contacts of De Weerdt J & zn

Andere gerelateerde bedrijven als come De Weerdt J & zn De Weerdt J & zn: VDAB | Van De Velde Beton NV | Kwadri by Intoplan | Heck und Sohn AG | Schol Bernard

Other related companies as De Weerdt J & zn: VDAB | Van De Velde Beton NV | Kwadri by Intoplan | Heck und Sohn AG | Schol Bernard

De Weerdt J & zn is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Sint-Martens-Latem (Deurle), België. De volledige naam van het bedrijf is De Weerdt J & zn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04058868408. Het bedrijf De Weerdt J & zn bevindt zich op het adres: Hullekensstraat 34,9831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in De Weerdt J & zn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Weerdt J & zn is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Weerdt J & zn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Weerdt J & zn, openstaande posities, locatie van De Weerdt J & zn op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Weerdt J & zn is a company, that was registered 1994 in Sint-Martens-Latem (Deurle) region, Belgium. Full name of company is De Weerdt J & zn, company assigned to the tax number BE04058868408. The company De Weerdt J & zn is located at the address: Hullekensstraat 34,9831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 893,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in De Weerdt J & zn were not found.
The main activity of De Weerdt J & zn is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Weerdt J & zn is not available. You also can look at reviews of De Weerdt J & zn, open positions, location of De Weerdt J & zn on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Weerdt J & zn, Sint-Martens-Latem (Deurle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Weerdt J & zn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Weerdt J & zn, Sint-Martens-Latem (Deurle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Weerdt J & zn, employees, financial statistics.