Real Estate Consultancy s.p.r.l

Contactgegevens Real Estate Consultancy s.p.r.l: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Real Estate Consultancy s.p.r.l: address, phone, fax, email, website, opening hours

Real Estate Consultancy s.p.r.l

Regio (region): Ixelles, Brussels 1050 - Belgium, België

Adres (address): 40, rue des Drapiers, België

Telefoon (phone): 32).02.502.85.52 32).02.502.85.52

Fax (fax): 32).02.502.83.44 32).02.502.83.44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Real Estate Consultancy s.p.r.l: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Real Estate Consultancy s.p.r.l"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Real Estate Consultancy s.p.r.l"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Real Estate Consultancy s.p.r.l, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Real Estate Consultancy s.p.r.l. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Real Estate Consultancy s.p.r.l, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Real Estate Consultancy s.p.r.l. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Real Estate Consultancy s.p.r.l
Products information Real Estate Consultancy s.p.r.l

BTW identificatienummer (tax): BE04135498046
Ondernemingsnummer: 5955657958
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 865,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Real Estate Consultancy s.p.r.l zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Real Estate Consultancy s.p.r.l
(Get full report from official database of BE for Real Estate Consultancy s.p.r.l)

Aanvulling soorten activiteiten voor Real Estate Consultancy s.p.r.l
Addition kinds of activities for Real Estate Consultancy s.p.r.l

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
323105. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
28420205. Meubel poetsmiddel of was | Furniture polish or wax
28430000. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
37319902. Boor- en productieplatforms, drijvende (olie en gas) | Drilling and production platforms, floating (oil and gas)
73380101. Brief schrijven service | Letter writing service
79220602. Landschapsontwerp, theatraal | Scenery design, theatrical
96410400. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government

Werken bij Real Estate Consultancy s.p.r.l: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Real Estate Consultancy s.p.r.l: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Real Estate Consultancy s.p.r.l. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Real Estate Consultancy s.p.r.l. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Jobstudent begeleider teams in een escaperoom (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Houthalen zijn we momenteel op zoek naar een jobstudent die teams zou kunnen begeleiden in het concept van een 'escaperoom'. Ben je communicatief en ga je graag met mensen om? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je staat in voor de uitleg en begeleiding van groepjes die bestaan uit ongeveer 5 personen. Je geeft een leuke inleiding en een positieve wending aan hun ervaring.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Real Estate Consultancy s.p.r.l in sociale netwerken
Look for responds of Real Estate Consultancy s.p.r.l in social networks

Lees alle opmerkingen voor Real Estate Consultancy s.p.r.l. Laat een reactie achter voor Real Estate Consultancy s.p.r.l. Real Estate Consultancy s.p.r.l bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Real Estate Consultancy s.p.r.l. Leave a respond for Real Estate Consultancy s.p.r.l. Real Estate Consultancy s.p.r.l on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Real Estate Consultancy s.p.r.l op de google maps. Adres en contacten Real Estate Consultancy s.p.r.l
Location of Real Estate Consultancy s.p.r.l on the google maps. Address and contacts of Real Estate Consultancy s.p.r.l

Andere gerelateerde bedrijven als come Real Estate Consultancy s.p.r.l Real Estate Consultancy s.p.r.l: Depauw | MC Klin International BVBA | AIR COMPACT NV | Olympia Papier N.V. | Macsteel International Belgium NV

Other related companies as Real Estate Consultancy s.p.r.l: Depauw | MC Klin International BVBA | AIR COMPACT NV | Olympia Papier N.V. | Macsteel International Belgium NV

Real Estate Consultancy s.p.r.l is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ixelles, Brussels 1050 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Real Estate Consultancy s.p.r.l, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04135498046. Het bedrijf Real Estate Consultancy s.p.r.l bevindt zich op het adres: 40, rue des Drapiers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 865,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Real Estate Consultancy s.p.r.l zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Real Estate Consultancy s.p.r.l is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Real Estate Consultancy s.p.r.l is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Real Estate Consultancy s.p.r.l, openstaande posities, locatie van Real Estate Consultancy s.p.r.l op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Real Estate Consultancy s.p.r.l is a company, that was registered 2006 in Ixelles, Brussels 1050 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Real Estate Consultancy s.p.r.l, company assigned to the tax number BE04135498046. The company Real Estate Consultancy s.p.r.l is located at the address: 40, rue des Drapiers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 865,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Real Estate Consultancy s.p.r.l were not found.
The main activity of Real Estate Consultancy s.p.r.l is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Real Estate Consultancy s.p.r.l is not available. You also can look at reviews of Real Estate Consultancy s.p.r.l, open positions, location of Real Estate Consultancy s.p.r.l on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Real Estate Consultancy s.p.r.l, Ixelles, Brussels 1050 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Real Estate Consultancy s.p.r.l, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Real Estate Consultancy s.p.r.l, Ixelles, Brussels 1050 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Real Estate Consultancy s.p.r.l, employees, financial statistics.