Raymond, Seneca

Contactgegevens Raymond, Seneca: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raymond, Seneca: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raymond, Seneca

Regio (region): Perk NA 1820 - BE, België

Adres (address): Vilvoordsesteenweg 78, België

Telefoon (phone): 02/7518130 02/7518130

Fax (fax): +32 (60) 605-37-14 +32 (60) 605-37-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raymond, Seneca: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raymond, Seneca"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raymond, Seneca"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raymond, Seneca, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raymond, Seneca. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raymond, Seneca, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raymond, Seneca. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raymond, Seneca
Products information Raymond, Seneca

BTW identificatienummer (tax): BE09334228515
Ondernemingsnummer: 5652435302
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Raymond, Seneca zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raymond, Seneca
(Get full report from official database of BE for Raymond, Seneca)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raymond, Seneca
Addition kinds of activities for Raymond, Seneca

573501. Video discs en tapes, vooraf opgenomen | Video discs and tapes, prerecorded
20139919. Tripe, uit gekocht vlees | Tripe, from purchased meat
24219902. Kippenmolen | Chipper mill
32290800. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
59630206. Lunchwagon | Lunch wagon
59639901. colporteurs | Canvassers
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec

Werken bij Raymond, Seneca: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raymond, Seneca: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raymond, Seneca. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raymond, Seneca. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Zelfstandig verpleegkundigen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Raymond, Seneca in sociale netwerken
Look for responds of Raymond, Seneca in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raymond, Seneca. Laat een reactie achter voor Raymond, Seneca. Raymond, Seneca bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raymond, Seneca. Leave a respond for Raymond, Seneca. Raymond, Seneca on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raymond, Seneca op de google maps. Adres en contacten Raymond, Seneca
Location of Raymond, Seneca on the google maps. Address and contacts of Raymond, Seneca

Andere gerelateerde bedrijven als come Raymond, Seneca Raymond, Seneca: MYRTUS NV | Van Loo A | MINOTAUR SA | AV Sign | Janssens J BVBA

Other related companies as Raymond, Seneca: MYRTUS NV | Van Loo A | MINOTAUR SA | AV Sign | Janssens J BVBA

Raymond, Seneca is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Perk NA 1820 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Raymond, Seneca, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09334228515. Het bedrijf Raymond, Seneca bevindt zich op het adres: Vilvoordsesteenweg 78. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 820,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Raymond, Seneca zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raymond, Seneca is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raymond, Seneca is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raymond, Seneca, openstaande posities, locatie van Raymond, Seneca op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Raymond, Seneca is a company, that was registered 2018 in Perk NA 1820 - BE region, Belgium. Full name of company is Raymond, Seneca, company assigned to the tax number BE09334228515. The company Raymond, Seneca is located at the address: Vilvoordsesteenweg 78. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 820,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Raymond, Seneca were not found.
The main activity of Raymond, Seneca is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Raymond, Seneca is not available. You also can look at reviews of Raymond, Seneca, open positions, location of Raymond, Seneca on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raymond, Seneca, Perk NA 1820 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raymond, Seneca, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raymond, Seneca, Perk NA 1820 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raymond, Seneca, employees, financial statistics.