Rainbow Publishing bvba

Contactgegevens Rainbow Publishing bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rainbow Publishing bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rainbow Publishing bvba

Regio (region): Brugge 8300 - BE, België

Adres (address): Monnikenwerve 17-19 bus6, België

Telefoon (phone): +32 (15) 973-17-77 +32 (15) 973-17-77

Fax (fax): +33 5 49 22 57 07 +33 5 49 22 57 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rainbow Publishing bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rainbow Publishing bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rainbow Publishing bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rainbow Publishing bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rainbow Publishing bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rainbow Publishing bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rainbow Publishing bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rainbow Publishing bvba
Products information Rainbow Publishing bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08812927246
Ondernemingsnummer: 1516632080
Hoofdstad (capital): 107,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Rainbow Publishing bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rainbow Publishing bvba
(Get full report from official database of BE for Rainbow Publishing bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rainbow Publishing bvba
Addition kinds of activities for Rainbow Publishing bvba

201302. Voorbereide varkensproducten, uit gekweekt varkensvlees | Prepared pork products, from purchased pork
478904. Onderhoud en reparatie van spoorwegen | Railroad maintenance and repair services
02790200. Vogelreservaten | Bird sanctuaries
20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged
36130201. Bedieningspanelen, elektrisch | Control panels, electric
38269904. Colorimeters (optische instrumenten) | Colorimeters (optical instruments)
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec

Werken bij Rainbow Publishing bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rainbow Publishing bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rainbow Publishing bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rainbow Publishing bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Organisatorische Sales Assistant - Topklant regio Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een echte topklant regio Halle zijn we op zoek naar de ideale Sales Assistant. Ben je vlot in omgang, organisatorisch en communicatief ingesteld? Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationaal kader? Zijn jouw antwoorden op deze vragen ja, ja en nog eens ja? Lees zeker verder, solliciteer en wie weet ben jij de persoon die Uniek zoekt! Jouw takenpakket bestaat uit: je ondersteunt het Sales Team met allerhande administratieve taken je volgt dossiers grondig op en vult deze aan indien nodig met juiste documentatie je bent verantwoordelijk voor gegevensinvoer uitwerken van offertes aanpassingen binnen projecten doorspelen naar het sales team

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

  • ADVISEUR VERZEKERINGEN (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: VERZEKERINGEN EPHREM VAN SCHEPDAEL

    Type: Vaste Job

    Als adviseur verzekeringen ben je bedreven in het voeren van adviesgesprekken met bestaande cliënten en slaag je erin met kennis van zaken de KBC-verzekeringsproducten aan de man/vrouw te brengen. Het beheer en de uitdieping van polis- en schadedossiers behoort tot jouw takenpakket. Als adviseur verzekeringen ben je medeverantwoordelijk voor : het actief beheer van polisdossiers, het aanleggen van schadedossiers en de actieve opvolging ervan, het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken, het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap.

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Rainbow Publishing bvba in sociale netwerken
Look for responds of Rainbow Publishing bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rainbow Publishing bvba. Laat een reactie achter voor Rainbow Publishing bvba. Rainbow Publishing bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rainbow Publishing bvba. Leave a respond for Rainbow Publishing bvba. Rainbow Publishing bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rainbow Publishing bvba op de google maps. Adres en contacten Rainbow Publishing bvba
Location of Rainbow Publishing bvba on the google maps. Address and contacts of Rainbow Publishing bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Rainbow Publishing bvba Rainbow Publishing bvba: Bariseau NV | Metropole | Aerts EG B.V.B.A. | Altrimo bvba | Tuypens Motoring Center cv

Other related companies as Rainbow Publishing bvba: Bariseau NV | Metropole | Aerts EG B.V.B.A. | Altrimo bvba | Tuypens Motoring Center cv

Rainbow Publishing bvba is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brugge 8300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Rainbow Publishing bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08812927246. Het bedrijf Rainbow Publishing bvba bevindt zich op het adres: Monnikenwerve 17-19 bus6. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 107,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Rainbow Publishing bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rainbow Publishing bvba is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rainbow Publishing bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rainbow Publishing bvba, openstaande posities, locatie van Rainbow Publishing bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rainbow Publishing bvba is a company, that was registered 2009 in Brugge 8300 - BE region, Belgium. Full name of company is Rainbow Publishing bvba, company assigned to the tax number BE08812927246. The company Rainbow Publishing bvba is located at the address: Monnikenwerve 17-19 bus6. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 107,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Rainbow Publishing bvba were not found.
The main activity of Rainbow Publishing bvba is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Rainbow Publishing bvba is not available. You also can look at reviews of Rainbow Publishing bvba, open positions, location of Rainbow Publishing bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rainbow Publishing bvba, Brugge 8300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rainbow Publishing bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rainbow Publishing bvba, Brugge 8300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rainbow Publishing bvba, employees, financial statistics.