ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES
Private companiesTransportation by Air • ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES

Contactgegevens ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES

Regio (region): CH. DE VILVORDE 170 - BRUXELLES BRUXELLES BE, België

Adres (address): CH. DE VILVORDE 170 - BRUXELLES BRUXELLES BE België

Telefoon (phone): 32-477-473097 32-477-473097

Fax (fax): +32 (14) 558-51-24 +32 (14) 558-51-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES
Products information ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE01426269531
Ondernemingsnummer: 5136077880
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES

508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
25110601. Cedar kisten | Cedar chests
34439916. lasverbindingen | Weldments
50910600. Fiets apparatuur en benodigdheden | Bicycle equipment and supplies
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry

Werken bij ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Commerciële binnendienst medewerker Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Commerciële binnendienst medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Leuven. Onze klant is een van de meest toonaangevende internationale partners actief in winkelinrichting. Als Commerciële binnendienst medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent van a tot z verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de verkoopsafdeling: o Je bent het eerste aanpreekpunt voor klanten (via mail of telefonisch) o Je zorgt voor de commerciële ondersteuning van de vertegenwoordigers en staat in voor: klantencontacten, prijzen opvragen, prijscalculaties maken, offertes opmaken, presentaties voorbereiden, orders verwerken en leveringen opvolgen. o Je bent de spilfiguur tussen klanten, hoofdkantoor en productie, magazijn en boekhouding - Je bent verantwoordelijk voor het beheren van het leveranciersbestand: contacten met leveranciers, centraliseren van informatie, vergelijken van voorwaarden bij verschillende leveranciers,… - Je bent het centrale aanspreekpunt voor IT en telefonie: je coördineert de aankoop van nieuwe hardware/software, onderhoudt contact met de IT-dienst in Leipheim en België By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Procesoperator Decosteel (volcontinu) bij ArcelorMittal Gent (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Decosteel staat in voor het organisch bekleden (verven) van de verzinkte, koudgewalste staalrollen. Als operator labo zijn dit je voornaamste taken: afhalen van stalen van het afgewerkte product; op maat knippen van productiemonsters; nemen van juiste referentie van het verfprogamma; uitvoeren van kwaliteitstesten: kleurmeting, diktemeting verflagen en rollen, hardheidsmeting, hechting verflagen; resultaten labotesten registeren op procescomputer en bij afwijking verfoperatoren bijsturen; beoordelen van gemeten kwaliteitsresultaten.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Operator carrousel (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor een correcte bediening van de carrousel. - De carrousel is een ronddraaiend groot apparaat waarbij bepaalde handelingen dienen uitgevoerd te worden om het gewenste eindresultaat te bekomen. - Je werkt graag door. - Je hebt geen problemen met repetitief werk.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio STEKENE (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • LEERCONTRACT VERKOOPSTER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Gent.

Zoek naar antwoorden van ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES. ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES. Leave a respond for ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES. ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES
Location of ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES: VAES PETRA | De Beer Ivanna | De Bie | DE VLIEGER W & ZN BVBA | Acropolis

Other related companies as ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES: VAES PETRA | De Beer Ivanna | De Bie | DE VLIEGER W & ZN BVBA | Acropolis

ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio CH. DE VILVORDE 170 - BRUXELLES BRUXELLES BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01426269531. Het bedrijf ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: CH. DE VILVORDE 170 - BRUXELLES BRUXELLES BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES is a company, that was registered 1991 in CH. DE VILVORDE 170 - BRUXELLES BRUXELLES BE region, Belgium. Full name of company is ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE01426269531. The company ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES is located at the address: CH. DE VILVORDE 170 - BRUXELLES BRUXELLES BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES were not found.
The main activity of ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, open positions, location of ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, CH. DE VILVORDE 170 - BRUXELLES BRUXELLES BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, CH. DE VILVORDE 170 - BRUXELLES BRUXELLES BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROYAL SPORT NAUTIQUE DE BRUXELLES, employees, financial statistics.