ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA
Private companiesTransportation Equipment • ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA

Contactgegevens ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA

Regio (region): SAINT-GHISLAIN, HAINAUT 7330 - BE, België

Adres (address): RUE DE LA RIVIERETTE , 100, België

Telefoon (phone): 32 (0)65 764. 201 32 (0)65 764. 201

Fax (fax): 32 (0)65 764.226 32 (0)65 764.226

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA
Products information ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE03130249023
Ondernemingsnummer: 7644256591
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA

5734. Computer en software winkels | Computer and software stores
399999. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
769907. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
27549901. Kleurafdrukken: gravure | Color printing: gravure
63310000. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance

Werken bij ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Tentenbouwer 23/8 (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - opbouw en afbraak van kadertenten, partytenten, ... - afwerking, plaatsen van houten vloeren, vloerbekleding,... - afwerking, plaatsen van tafels, stoelen,...

  • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Kantoorverantwoordelijke regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie: Als kantoorverantwoordelijke neemt u op korte en middellange termijn de taken van een kantoorhouder over. U volgt het cli?ntenportfolio op en spreekt proactief cli?nten en prospecten aan. U zorgt voor een optimalisatie van de organisatie in het kantoor en zet een commerci?le strategie op. U neemt initiatieven om het kantoor verder uit te bouwen. U werkt in nauw overleg met de regiodirecteur. Profiel: U hebt minstens 5 jaar ervaring in de bank- en/of verzekeringswereld. U bent flexibel en houdt van afwisseling. U kan zich snel inwerken in nieuwe omstandigheden. U bent klantgericht, integer en hebt veel zin voor verantwoordelijkheid. U hebt commercieel inzicht en een sterke zin voor ondernemen.? Aanbod: U maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. U werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op uw doelgroep. U komt terecht in een uitdagende omgeving met veel afwisseling waarin u uw kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. Voor u als kantoorverantwoordelijke aan de slag gaat, krijgt u een praktijkgerichte opleiding op maat van uw kennis en ervaring. U geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? U kan zich online kandidaat stellen door te?klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan u bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA. ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA. Leave a respond for ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA. ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA
Location of ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA: Hendrix R BVBA | MARINI SPORTWEAR | Baeyens I.E. Verres SA | Vedior Interim | Westhoekveen NV

Other related companies as ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA: Hendrix R BVBA | MARINI SPORTWEAR | Baeyens I.E. Verres SA | Vedior Interim | Westhoekveen NV

ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio SAINT-GHISLAIN, HAINAUT 7330 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03130249023. Het bedrijf ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: RUE DE LA RIVIERETTE , 100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 620,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 1996 in SAINT-GHISLAIN, HAINAUT 7330 - BE region, Belgium. Full name of company is ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE03130249023. The company ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA is located at the address: RUE DE LA RIVIERETTE , 100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 620,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, open positions, location of ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, SAINT-GHISLAIN, HAINAUT 7330 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, SAINT-GHISLAIN, HAINAUT 7330 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROTARY NOZZLE INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.