ATELIERS NOEL & Fils SA

Contactgegevens ATELIERS NOEL & Fils SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS NOEL & Fils SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS NOEL & Fils SA

Regio (region): Fosses-la-Ville, België

Adres (address): Avenue Albert Ier 57,5070, België

Telefoon (phone): 071 71 10 75 071 71 10 75

Fax (fax): 071 71 30 77 071 71 30 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS NOEL & Fils SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS NOEL & Fils SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS NOEL & Fils SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS NOEL & Fils SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS NOEL & Fils SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS NOEL & Fils SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS NOEL & Fils SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS NOEL & Fils SA
Products information ATELIERS NOEL & Fils SA

BTW identificatienummer (tax): BE02763854980
Ondernemingsnummer: 5372833251
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATELIERS NOEL & Fils SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS NOEL & Fils SA
(Get full report from official database of BE for ATELIERS NOEL & Fils SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS NOEL & Fils SA
Addition kinds of activities for ATELIERS NOEL & Fils SA

01810000. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
36770102. Koppelingstransformatoren | Coupling transformers
36990604. Deur openings- en sluitapparatuur, elektrisch | Door opening and closing devices, electrical
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation
83220204. Kinderhulpmaatschappij | Childrens' aid society
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij ATELIERS NOEL & Fils SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS NOEL & Fils SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS NOEL & Fils SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS NOEL & Fils SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Operator 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een aantrekkelijk bedrijf in Dendermonde is op zoek naar een operator met technisch inzicht om machines in te stellen en toezicht te houden op de productie. Je werkt mee aan de productie van printplaten. Je komt terecht in een jong team

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Business Analist (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

Zoek naar antwoorden van ATELIERS NOEL & Fils SA in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS NOEL & Fils SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS NOEL & Fils SA. Laat een reactie achter voor ATELIERS NOEL & Fils SA. ATELIERS NOEL & Fils SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS NOEL & Fils SA. Leave a respond for ATELIERS NOEL & Fils SA. ATELIERS NOEL & Fils SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS NOEL & Fils SA op de google maps. Adres en contacten ATELIERS NOEL & Fils SA
Location of ATELIERS NOEL & Fils SA on the google maps. Address and contacts of ATELIERS NOEL & Fils SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS NOEL & Fils SA ATELIERS NOEL & Fils SA: Ernatec NV | DEMASURE Gebr BVBA | Vanhalme NV | ARTHUR PIERRE BELGIUM | AVECO B.V.B.A.

Other related companies as ATELIERS NOEL & Fils SA: Ernatec NV | DEMASURE Gebr BVBA | Vanhalme NV | ARTHUR PIERRE BELGIUM | AVECO B.V.B.A.

ATELIERS NOEL & Fils SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Fosses-la-Ville, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS NOEL & Fils SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02763854980. Het bedrijf ATELIERS NOEL & Fils SA bevindt zich op het adres: Avenue Albert Ier 57,5070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 404,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATELIERS NOEL & Fils SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIERS NOEL & Fils SA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS NOEL & Fils SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS NOEL & Fils SA, openstaande posities, locatie van ATELIERS NOEL & Fils SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIERS NOEL & Fils SA is a company, that was registered 2009 in Fosses-la-Ville region, Belgium. Full name of company is ATELIERS NOEL & Fils SA, company assigned to the tax number BE02763854980. The company ATELIERS NOEL & Fils SA is located at the address: Avenue Albert Ier 57,5070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 404,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATELIERS NOEL & Fils SA were not found.
The main activity of ATELIERS NOEL & Fils SA is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS NOEL & Fils SA is not available. You also can look at reviews of ATELIERS NOEL & Fils SA, open positions, location of ATELIERS NOEL & Fils SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS NOEL & Fils SA, Fosses-la-Ville: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS NOEL & Fils SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS NOEL & Fils SA, Fosses-la-Ville: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS NOEL & Fils SA, employees, financial statistics.