I.T.D.V. NV

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • I.T.D.V. NV
Private companiesFood Stores • I.T.D.V. NV

Contactgegevens I.T.D.V. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.T.D.V. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.T.D.V. NV

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Molenveld 9,3580, België

Telefoon (phone): 011 42 84 93 011 42 84 93

Fax (fax): 011 43 53 77 011 43 53 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.T.D.V. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.T.D.V. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.T.D.V. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.T.D.V. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.T.D.V. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.T.D.V. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.T.D.V. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.T.D.V. NV
Products information I.T.D.V. NV

BTW identificatienummer (tax): BE06952117919
Ondernemingsnummer: 7285827636
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in I.T.D.V. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.T.D.V. NV
(Get full report from official database of BE for I.T.D.V. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.T.D.V. NV
Addition kinds of activities for I.T.D.V. NV

34529906. Schroef ogen en haken | Screw eyes and hooks
35750000. Computer terminals | Computer terminals
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment

Werken bij I.T.D.V. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.T.D.V. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.T.D.V. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.T.D.V. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Montage medewerker / voltijds / regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar ervaren monteurs om te werken in omgevingen als industriële verhuizingen en montage werkzaamheden. Je kan vrijwel onmiddellijk opstarten. Je gaat tewerkgesteld worden op verschillende projecten. Werken in teamverband Je voert diverse montage- en demontagewerkzaamheden uit d.m.v. takels en vijzen Je voert de aan- en afslag uit voor de montage of demontage van apparaten, leidingen, constructies, ... d.m.v. kranen en/of takels Monteert en demonteert zelfstandig leidingen Je maakt of past zelfstandig kleine staalconstructies aan volgens eigen opmetingen of volgens plan van de klant Je monteert en lijnt motoren en pompen uit Waken over de veilige uitvoering van de werkzaamheden Rapporteren van defecten en gebreken

 • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

 • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

 • Inside Sales Representative voor minimum 7 maanden | Voltijds in Daguren | Rumst (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ondersteuning van 2 Account managers (BENELUX) Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen), de pricing wordt gezet door de sales zelf Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen Ondersteuning met credit notes maken Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

 • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

 • Administratief medewerker planningen (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gevestigd te Oost-Vlaanderen (Verrebroek). Wegens de continue groei zijn wij op zoek naar een administratief medewerker planningsdienst. Jouw voornaamste taken: • Als Administratief Medewerker heb je een administratief uitvoerende functie. Je staat in voor de controle en de opvolging personeelsdossiers bij inzet van onderaannemers. Je volgt de dossiers van de onderaannemers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten (Identiteitsbewijzen en werkdocumenten van arbeiders: A1, Limosa, VCA,…) op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen van deze documenten door. Hiervoor maak je gebruik van een intern ERP-systeem. • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de Planning. Waar nodig ondersteun je uw collega’s op de planning in hun taken(telefoon opnemen, doorgeven en noteren van aan- en afwezigheden,…). Je treedt zowel via telefoon als via email in contact met de onderaannemers. Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels. Je werkt nauw samen met de verschillende interne afdelingen van onze klant. Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Verrebroek is gespecialiseerd in stellingbouw.

 • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

 • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

 • Student frituur + koerier (BETEKOM)

  Regio: BETEKOM

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

 • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DRIESASSUR

  Type: Vaste Job

  Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

 • Calculator (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Talentus Oostende

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

 • Twee flexijobs tijdens drukke winterperiode (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LE TRAPPISTE

  Type: Flexijob

  Heb je een job maar wil je graag bijverdienen 's avonds tijdens het weekend of tijdens de week ? Dan hebben wij 2 flexijobs beschikbaar in ons keldercafe Le Trappiste in Brugge

Zoek naar antwoorden van I.T.D.V. NV in sociale netwerken
Look for responds of I.T.D.V. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.T.D.V. NV. Laat een reactie achter voor I.T.D.V. NV. I.T.D.V. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.T.D.V. NV. Leave a respond for I.T.D.V. NV. I.T.D.V. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.T.D.V. NV op de google maps. Adres en contacten I.T.D.V. NV
Location of I.T.D.V. NV on the google maps. Address and contacts of I.T.D.V. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come I.T.D.V. NV I.T.D.V. NV: REINERTZ ETS | AGGLO NV | I.S.D. | Cyber-Phone | FRANSSEN SPRL

Other related companies as I.T.D.V. NV: REINERTZ ETS | AGGLO NV | I.S.D. | Cyber-Phone | FRANSSEN SPRL

I.T.D.V. NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is I.T.D.V. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06952117919. Het bedrijf I.T.D.V. NV bevindt zich op het adres: Molenveld 9,3580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in I.T.D.V. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van I.T.D.V. NV is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.T.D.V. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.T.D.V. NV, openstaande posities, locatie van I.T.D.V. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.T.D.V. NV is a company, that was registered 1985 in Beringen region, Belgium. Full name of company is I.T.D.V. NV, company assigned to the tax number BE06952117919. The company I.T.D.V. NV is located at the address: Molenveld 9,3580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in I.T.D.V. NV were not found.
The main activity of I.T.D.V. NV is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I.T.D.V. NV is not available. You also can look at reviews of I.T.D.V. NV, open positions, location of I.T.D.V. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.T.D.V. NV, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.T.D.V. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.T.D.V. NV, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.T.D.V. NV, employees, financial statistics.