REN JANRAY

Contactgegevens REN JANRAY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REN JANRAY: address, phone, fax, email, website, opening hours

REN JANRAY

Regio (region): BRUXELLES NONE 1080 - BE, België

Adres (address): 155/50 BD E. MACHTENS, België

Telefoon (phone): 032-4100007 032-4100007

Fax (fax): +32 (87) 262-23-58 +32 (87) 262-23-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REN JANRAY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REN JANRAY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REN JANRAY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REN JANRAY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REN JANRAY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REN JANRAY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REN JANRAY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REN JANRAY
Products information REN JANRAY

BTW identificatienummer (tax): BE05654907226
Ondernemingsnummer: 1072235107
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in REN JANRAY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REN JANRAY
(Get full report from official database of BE for REN JANRAY)

Aanvulling soorten activiteiten voor REN JANRAY
Addition kinds of activities for REN JANRAY

5145. Banketbakkerij | Confectionery
7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
20320213. Tortillas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tortillas: packaged in cans, jars, etc.
20870103. Suiker, verbrand (voedselkleuren) | Sugar, burnt (food coloring)
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
35230501. Groene maaimachine | Greens mowing equipment
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
50650204. Intercommunicatieapparatuur, elektronisch | Intercommunication equipment, electronic

Werken bij REN JANRAY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REN JANRAY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REN JANRAY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REN JANRAY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Poetshulp regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Melle Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

Zoek naar antwoorden van REN JANRAY in sociale netwerken
Look for responds of REN JANRAY in social networks

Lees alle opmerkingen voor REN JANRAY. Laat een reactie achter voor REN JANRAY. REN JANRAY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REN JANRAY. Leave a respond for REN JANRAY. REN JANRAY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REN JANRAY op de google maps. Adres en contacten REN JANRAY
Location of REN JANRAY on the google maps. Address and contacts of REN JANRAY

Andere gerelateerde bedrijven als come REN JANRAY REN JANRAY: JDA (Just Dynamic Audio & Automation) | P & A CONSULTORES | CENTRES DE LANGUES(LOUV-LA-N) | Eurosol BVBA | Abrasives Belgium SA

Other related companies as REN JANRAY: JDA (Just Dynamic Audio & Automation) | P & A CONSULTORES | CENTRES DE LANGUES(LOUV-LA-N) | Eurosol BVBA | Abrasives Belgium SA

REN JANRAY is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BRUXELLES NONE 1080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is REN JANRAY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05654907226. Het bedrijf REN JANRAY bevindt zich op het adres: 155/50 BD E. MACHTENS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 585,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in REN JANRAY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REN JANRAY is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REN JANRAY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REN JANRAY, openstaande posities, locatie van REN JANRAY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REN JANRAY is a company, that was registered 2003 in BRUXELLES NONE 1080 - BE region, Belgium. Full name of company is REN JANRAY, company assigned to the tax number BE05654907226. The company REN JANRAY is located at the address: 155/50 BD E. MACHTENS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 585,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in REN JANRAY were not found.
The main activity of REN JANRAY is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of REN JANRAY is not available. You also can look at reviews of REN JANRAY, open positions, location of REN JANRAY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REN JANRAY, BRUXELLES NONE 1080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REN JANRAY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REN JANRAY, BRUXELLES NONE 1080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REN JANRAY, employees, financial statistics.