Quelque chose d'autre

Contactgegevens Quelque chose d'autre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quelque chose d'autre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quelque chose d'autre

Regio (region): Saint-Georges-sur-Meuse, na 4470 - Belgium, België

Adres (address): rue du Potay 17, België

Telefoon (phone): 04 275 64 20 04 275 64 20

Fax (fax): +32 (69) 738-36-58 +32 (69) 738-36-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quelque chose d'autre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quelque chose d'autre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quelque chose d'autre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quelque chose d'autre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quelque chose d'autre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quelque chose d'autre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quelque chose d'autre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quelque chose d'autre
Products information Quelque chose d'autre

BTW identificatienummer (tax): BE09332305908
Ondernemingsnummer: 6794189453
Hoofdstad (capital): 294,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 861,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Quelque chose d'autre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quelque chose d'autre
(Get full report from official database of BE for Quelque chose d'autre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quelque chose d'autre
Addition kinds of activities for Quelque chose d'autre

355502. Drukplaten | Printing plates
01340000. Ierse aardappelen | Irish potatoes
22610208. Suiwerende katoenen breedgeweven goederen | Sueding cotton broadwoven goods
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
76990107. Precisie instrument reparatie | Precision instrument repair

Werken bij Quelque chose d'autre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quelque chose d'autre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quelque chose d'autre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quelque chose d'autre. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • vrachtwagentechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Vrachtwagentechnieker zal je: mechanische en elektrische werken uitvoeren aan vrachtwagens op termijn depannages uitvoeren herstellingen controleren diagnoses stellen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kortrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een poetsvrouw of poetsman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • BIM modelleur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Vandenbussche

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie:Ondersteuning geven aan de studie- en calculatiedienst bij de prijsberekening van een bouwproject.Taken: U zorgt voor de opmaak en/of controle van meetstaten U berekent de benodigde “hoeveelheden” zodat de projectleider studiedienst en calculator van een correct en volledig dossier kunnen vertrekken. U zorgt eventueel voor de nodige bemerkingen/varianten bij dossierstudies. Controle van diverse studies/plannen/meetstaten volgens noodzaak en vereisten van het project.

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Quelque chose d'autre in sociale netwerken
Look for responds of Quelque chose d'autre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quelque chose d'autre. Laat een reactie achter voor Quelque chose d'autre. Quelque chose d'autre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quelque chose d'autre. Leave a respond for Quelque chose d'autre. Quelque chose d'autre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quelque chose d'autre op de google maps. Adres en contacten Quelque chose d'autre
Location of Quelque chose d'autre on the google maps. Address and contacts of Quelque chose d'autre

Andere gerelateerde bedrijven als come Quelque chose d'autre Quelque chose d'autre: Bellinox BVBA | MATTHYS - DECLOEDT BVBA | Oclusive | ONDEO DEGREMONT SA | Gesac

Other related companies as Quelque chose d'autre: Bellinox BVBA | MATTHYS - DECLOEDT BVBA | Oclusive | ONDEO DEGREMONT SA | Gesac

Quelque chose d'autre is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Saint-Georges-sur-Meuse, na 4470 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Quelque chose d'autre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09332305908. Het bedrijf Quelque chose d'autre bevindt zich op het adres: rue du Potay 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 294,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 861,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Quelque chose d'autre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quelque chose d'autre is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quelque chose d'autre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quelque chose d'autre, openstaande posities, locatie van Quelque chose d'autre op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Quelque chose d'autre is a company, that was registered 1987 in Saint-Georges-sur-Meuse, na 4470 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Quelque chose d'autre, company assigned to the tax number BE09332305908. The company Quelque chose d'autre is located at the address: rue du Potay 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 294,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 861,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Quelque chose d'autre were not found.
The main activity of Quelque chose d'autre is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Quelque chose d'autre is not available. You also can look at reviews of Quelque chose d'autre, open positions, location of Quelque chose d'autre on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quelque chose d'autre, Saint-Georges-sur-Meuse, na 4470 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quelque chose d'autre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quelque chose d'autre, Saint-Georges-sur-Meuse, na 4470 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quelque chose d'autre, employees, financial statistics.