QUENTIN CROLLEN

Contactgegevens QUENTIN CROLLEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUENTIN CROLLEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUENTIN CROLLEN

Regio (region): BRUXELLES, 1200 - BE, België

Adres (address): 28 Av Lambeau Bt3, België

Telefoon (phone): 32476525808 32476525808

Fax (fax): +32 (67) 161-73-36 +32 (67) 161-73-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUENTIN CROLLEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUENTIN CROLLEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUENTIN CROLLEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUENTIN CROLLEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUENTIN CROLLEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUENTIN CROLLEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUENTIN CROLLEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUENTIN CROLLEN
Products information QUENTIN CROLLEN

BTW identificatienummer (tax): BE08592651367
Ondernemingsnummer: 2471893310
Hoofdstad (capital): 451,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in QUENTIN CROLLEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUENTIN CROLLEN
(Get full report from official database of BE for QUENTIN CROLLEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUENTIN CROLLEN
Addition kinds of activities for QUENTIN CROLLEN

2676. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
23990101. Emblemen, badges en insignes: van aangekochte materialen | Emblems, badges, and insignia: from purchased materials
27520201. Reclameplaten, gelithografeerd | Advertising posters, lithographed
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)

Werken bij QUENTIN CROLLEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUENTIN CROLLEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUENTIN CROLLEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUENTIN CROLLEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Metser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • ALLROUND BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met de hoofdboekhoudster verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding . Je controleert en verwerkt de aankoopfacturen, voert betalingen uit en onderhoudt contacten met leveranciers. Je staat open voor ad hoc projecten/taken zoals controle fiscale schulden en beheer van diverse enquê;tes. Je bent het eerste aanspreekpunt inzake verzekeringen (wagenpark, burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken, machinebreuk) en volgt alles op van A tot Z.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

Zoek naar antwoorden van QUENTIN CROLLEN in sociale netwerken
Look for responds of QUENTIN CROLLEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUENTIN CROLLEN. Laat een reactie achter voor QUENTIN CROLLEN. QUENTIN CROLLEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUENTIN CROLLEN. Leave a respond for QUENTIN CROLLEN. QUENTIN CROLLEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUENTIN CROLLEN op de google maps. Adres en contacten QUENTIN CROLLEN
Location of QUENTIN CROLLEN on the google maps. Address and contacts of QUENTIN CROLLEN

Andere gerelateerde bedrijven als come QUENTIN CROLLEN QUENTIN CROLLEN: Hadibouw BVBA | Deknudt Spiegelfabriek NV | BELLUZZO ATELIERS SPRL | Kliniek BeauCare | Benoit Mottrie

Other related companies as QUENTIN CROLLEN: Hadibouw BVBA | Deknudt Spiegelfabriek NV | BELLUZZO ATELIERS SPRL | Kliniek BeauCare | Benoit Mottrie

QUENTIN CROLLEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is QUENTIN CROLLEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08592651367. Het bedrijf QUENTIN CROLLEN bevindt zich op het adres: 28 Av Lambeau Bt3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 451,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in QUENTIN CROLLEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van QUENTIN CROLLEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUENTIN CROLLEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUENTIN CROLLEN, openstaande posities, locatie van QUENTIN CROLLEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

QUENTIN CROLLEN is a company, that was registered 1990 in BRUXELLES, 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is QUENTIN CROLLEN, company assigned to the tax number BE08592651367. The company QUENTIN CROLLEN is located at the address: 28 Av Lambeau Bt3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 451,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in QUENTIN CROLLEN were not found.
The main activity of QUENTIN CROLLEN is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of QUENTIN CROLLEN is not available. You also can look at reviews of QUENTIN CROLLEN, open positions, location of QUENTIN CROLLEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUENTIN CROLLEN, BRUXELLES, 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUENTIN CROLLEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUENTIN CROLLEN, BRUXELLES, 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUENTIN CROLLEN, employees, financial statistics.