Pyramis Consulting bvba

Contactgegevens Pyramis Consulting bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pyramis Consulting bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pyramis Consulting bvba

Regio (region): Lier, Antwerp B-2500 - BE, België

Adres (address): Bist 66, België

Telefoon (phone): 32-3-4893650 32-3-4893650

Fax (fax): +32 (16) 417-43-75 +32 (16) 417-43-75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pyramis Consulting bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pyramis Consulting bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pyramis Consulting bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pyramis Consulting bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pyramis Consulting bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pyramis Consulting bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pyramis Consulting bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pyramis Consulting bvba
Products information Pyramis Consulting bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08761566162
Ondernemingsnummer: 2446350097
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pyramis Consulting bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pyramis Consulting bvba
(Get full report from official database of BE for Pyramis Consulting bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pyramis Consulting bvba
Addition kinds of activities for Pyramis Consulting bvba

15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
24119901. Brandstof hout oogsten | Fuel wood harvesting
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
32690301. Decalcomania werkt aan china en glas | Decalcomania work on china and glass
32720711. Piling, prefab beton | Piling, prefabricated concrete
34440505. Kapjes, bereik: plaatwerk | Hoods, range: sheet metal
47310200. Vrachtvervoer | Freight forwarding
48139904. Telefoon communicatie makelaar | Telephone communications broker

Werken bij Pyramis Consulting bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pyramis Consulting bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pyramis Consulting bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pyramis Consulting bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van Pyramis Consulting bvba in sociale netwerken
Look for responds of Pyramis Consulting bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pyramis Consulting bvba. Laat een reactie achter voor Pyramis Consulting bvba. Pyramis Consulting bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pyramis Consulting bvba. Leave a respond for Pyramis Consulting bvba. Pyramis Consulting bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pyramis Consulting bvba op de google maps. Adres en contacten Pyramis Consulting bvba
Location of Pyramis Consulting bvba on the google maps. Address and contacts of Pyramis Consulting bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Pyramis Consulting bvba Pyramis Consulting bvba: Mastercam | Ambacht | Sotrez-Nizet SPRL | Xtenso NV | Legrand services sprl

Other related companies as Pyramis Consulting bvba: Mastercam | Ambacht | Sotrez-Nizet SPRL | Xtenso NV | Legrand services sprl

Pyramis Consulting bvba is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Lier, Antwerp B-2500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Pyramis Consulting bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08761566162. Het bedrijf Pyramis Consulting bvba bevindt zich op het adres: Bist 66. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pyramis Consulting bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pyramis Consulting bvba is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pyramis Consulting bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pyramis Consulting bvba, openstaande posities, locatie van Pyramis Consulting bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pyramis Consulting bvba is a company, that was registered 1990 in Lier, Antwerp B-2500 - BE region, Belgium. Full name of company is Pyramis Consulting bvba, company assigned to the tax number BE08761566162. The company Pyramis Consulting bvba is located at the address: Bist 66. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pyramis Consulting bvba were not found.
The main activity of Pyramis Consulting bvba is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pyramis Consulting bvba is not available. You also can look at reviews of Pyramis Consulting bvba, open positions, location of Pyramis Consulting bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pyramis Consulting bvba, Lier, Antwerp B-2500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pyramis Consulting bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pyramis Consulting bvba, Lier, Antwerp B-2500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pyramis Consulting bvba, employees, financial statistics.