LOUWET CONSTRUCTIONS

Contactgegevens LOUWET CONSTRUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUWET CONSTRUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUWET CONSTRUCTIONS

Regio (region): Fexhe-le-Haut-Clocher, België

Adres (address): Rue Gare de Momalle 93-94,4347, België

Telefoon (phone): 04 250 54 04 04 250 54 04

Fax (fax): 04 250 54 32 04 250 54 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUWET CONSTRUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUWET CONSTRUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUWET CONSTRUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUWET CONSTRUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUWET CONSTRUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUWET CONSTRUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUWET CONSTRUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUWET CONSTRUCTIONS
Products information LOUWET CONSTRUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE01533935546
Ondernemingsnummer: 4197845458
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LOUWET CONSTRUCTIONS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUWET CONSTRUCTIONS
(Get full report from official database of BE for LOUWET CONSTRUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUWET CONSTRUCTIONS
Addition kinds of activities for LOUWET CONSTRUCTIONS

422200. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
25190202. Juveniele meubels, rotan of riet: opgevuld of vlak | Juvenile furniture, rattan or reed: padded or plain
38410421. Chirurgische nietmachines | Surgical stapling devices
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
51399902. Schoenen, atletisch | Footwear, athletic

Werken bij LOUWET CONSTRUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUWET CONSTRUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUWET CONSTRUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUWET CONSTRUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

    Regio: LANGDORP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van LOUWET CONSTRUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of LOUWET CONSTRUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUWET CONSTRUCTIONS. Laat een reactie achter voor LOUWET CONSTRUCTIONS. LOUWET CONSTRUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUWET CONSTRUCTIONS. Leave a respond for LOUWET CONSTRUCTIONS. LOUWET CONSTRUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUWET CONSTRUCTIONS op de google maps. Adres en contacten LOUWET CONSTRUCTIONS
Location of LOUWET CONSTRUCTIONS on the google maps. Address and contacts of LOUWET CONSTRUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUWET CONSTRUCTIONS LOUWET CONSTRUCTIONS: R.H.R. Industries NV | INSTITUT SUPERIEUR D'ARCHITECTURE ST-LUC DE WALLONIE-TOURNAI | Klimathome BVBA | Fe | LIVHA

Other related companies as LOUWET CONSTRUCTIONS: R.H.R. Industries NV | INSTITUT SUPERIEUR D'ARCHITECTURE ST-LUC DE WALLONIE-TOURNAI | Klimathome BVBA | Fe | LIVHA

LOUWET CONSTRUCTIONS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Fexhe-le-Haut-Clocher, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUWET CONSTRUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01533935546. Het bedrijf LOUWET CONSTRUCTIONS bevindt zich op het adres: Rue Gare de Momalle 93-94,4347. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 132,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LOUWET CONSTRUCTIONS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOUWET CONSTRUCTIONS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUWET CONSTRUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUWET CONSTRUCTIONS, openstaande posities, locatie van LOUWET CONSTRUCTIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOUWET CONSTRUCTIONS is a company, that was registered 1987 in Fexhe-le-Haut-Clocher region, Belgium. Full name of company is LOUWET CONSTRUCTIONS, company assigned to the tax number BE01533935546. The company LOUWET CONSTRUCTIONS is located at the address: Rue Gare de Momalle 93-94,4347. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 132,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LOUWET CONSTRUCTIONS were not found.
The main activity of LOUWET CONSTRUCTIONS is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUWET CONSTRUCTIONS is not available. You also can look at reviews of LOUWET CONSTRUCTIONS, open positions, location of LOUWET CONSTRUCTIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUWET CONSTRUCTIONS, Fexhe-le-Haut-Clocher: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUWET CONSTRUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUWET CONSTRUCTIONS, Fexhe-le-Haut-Clocher: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUWET CONSTRUCTIONS, employees, financial statistics.