Provenzale

Contactgegevens Provenzale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Provenzale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Provenzale

Regio (region): Hasselt Limburg - BE, België

Adres (address): Jan Stolmanstraat 15, België

Telefoon (phone): 003211724467 003211724467

Fax (fax): +32 (86) 964-93-98 +32 (86) 964-93-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Provenzale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Provenzale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Provenzale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Provenzale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Provenzale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Provenzale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Provenzale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Provenzale
Products information Provenzale

BTW identificatienummer (tax): BE08633026123
Ondernemingsnummer: 5495056152
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Provenzale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Provenzale
(Get full report from official database of BE for Provenzale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Provenzale
Addition kinds of activities for Provenzale

379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
16290103. Dam constructie | Dam construction
20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
20419907. Graanmolens (behalve rijst) | Grain mills (except rice)
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor
39310103. Blowers, pijporgaan | Blowers, pipe organ
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games
63519905. Wederkerige interinsurance uitwisselingen: borg, trouw | Reciprocal interinsurance exchanges: surety, fidelity
87449903. Gevangenissen, privébediend | Jails, privately operated

Werken bij Provenzale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Provenzale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Provenzale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Provenzale. Looking for open vacancies in other companies

  • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Provenzale in sociale netwerken
Look for responds of Provenzale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Provenzale. Laat een reactie achter voor Provenzale. Provenzale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Provenzale. Leave a respond for Provenzale. Provenzale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Provenzale op de google maps. Adres en contacten Provenzale
Location of Provenzale on the google maps. Address and contacts of Provenzale

Andere gerelateerde bedrijven als come Provenzale Provenzale: LACANTE PIERRE BVBA | CPAB | Polyac | Morehouse-Cowles Intern. Belgium N.V. | CARRIERES TERRASSEMENTS SA

Other related companies as Provenzale: LACANTE PIERRE BVBA | CPAB | Polyac | Morehouse-Cowles Intern. Belgium N.V. | CARRIERES TERRASSEMENTS SA

Provenzale is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Hasselt Limburg - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Provenzale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633026123. Het bedrijf Provenzale bevindt zich op het adres: Jan Stolmanstraat 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Provenzale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Provenzale is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Provenzale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Provenzale, openstaande posities, locatie van Provenzale op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Provenzale is a company, that was registered 1993 in Hasselt Limburg - BE region, Belgium. Full name of company is Provenzale, company assigned to the tax number BE08633026123. The company Provenzale is located at the address: Jan Stolmanstraat 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Provenzale were not found.
The main activity of Provenzale is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Provenzale is not available. You also can look at reviews of Provenzale, open positions, location of Provenzale on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Provenzale, Hasselt Limburg - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Provenzale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Provenzale, Hasselt Limburg - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Provenzale, employees, financial statistics.