Prokultuz

Contactgegevens Prokultuz: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prokultuz: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prokultuz

Regio (region): Deurne, Antwerp 2100 - BE, België

Adres (address): Herriestraat 15, België

Telefoon (phone): 32 3 216 20 06 32 3 216 20 06

Fax (fax): 32 3 216 20 06 32 3 216 20 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prokultuz: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prokultuz"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prokultuz"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prokultuz, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prokultuz. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prokultuz, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prokultuz. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prokultuz
Products information Prokultuz

BTW identificatienummer (tax): BE07937591552
Ondernemingsnummer: 1912414550
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Prokultuz zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prokultuz
(Get full report from official database of BE for Prokultuz)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prokultuz
Addition kinds of activities for Prokultuz

3275. Gipsproducten | Gypsum products
346202. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
30691400. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
34440304. Dakdek, plaatmetaal | Roof deck, sheet metal
35490301. Snijlijnen | Cutting-up lines
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery
52610301. Kerstbomen (natuurlijk) | Christmas trees (natural)

Werken bij Prokultuz: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prokultuz: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prokultuz. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prokultuz. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student Video-Editor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je verzorgt zowel zelfstandig als in teamverband het opstellen van productfilmpjes van de audiovisuele producten. Dit kan gaan van het filmen in de studio tot het editen van het gemaakte beeldmateriaal.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • STUDENTEN SEPTEMBER !!! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende bedrijven in de regio Kortrijk zijn we nog op zoek naar heel wat studenten die inzetbaar zijn in september ! Ook voor korte periodes of losse dagen zeker mogelijkheden !

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • FLEURISTE SUR TOURNAI (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: FORUM JOBS MOUSCRON

    Type: Werfreserve

    Vous avez un gout prononcé pour la décoration. Vous créez des compositions florales en fleurs fraiches ou artificielles destinées à la vente. En fonction de vos envies, vous prenez alors votre role de conseiller très au serieux. Vous verifiez l'achat des stocks, selectionnez les fleurs mais également les chouchouter fait partie de votre quotidien Een volledig overzicht van onze vacatures vindt u op

Zoek naar antwoorden van Prokultuz in sociale netwerken
Look for responds of Prokultuz in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prokultuz. Laat een reactie achter voor Prokultuz. Prokultuz bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prokultuz. Leave a respond for Prokultuz. Prokultuz on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prokultuz op de google maps. Adres en contacten Prokultuz
Location of Prokultuz on the google maps. Address and contacts of Prokultuz

Andere gerelateerde bedrijven als come Prokultuz Prokultuz: GEERS INDUSTRIE NV | T.C. Design | ASSIMO SPRL | BAB adviesbureau | Chris Snoeck

Other related companies as Prokultuz: GEERS INDUSTRIE NV | T.C. Design | ASSIMO SPRL | BAB adviesbureau | Chris Snoeck

Prokultuz is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Deurne, Antwerp 2100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Prokultuz, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07937591552. Het bedrijf Prokultuz bevindt zich op het adres: Herriestraat 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Prokultuz zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prokultuz is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prokultuz is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prokultuz, openstaande posities, locatie van Prokultuz op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Prokultuz is a company, that was registered 1993 in Deurne, Antwerp 2100 - BE region, Belgium. Full name of company is Prokultuz, company assigned to the tax number BE07937591552. The company Prokultuz is located at the address: Herriestraat 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Prokultuz were not found.
The main activity of Prokultuz is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Prokultuz is not available. You also can look at reviews of Prokultuz, open positions, location of Prokultuz on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prokultuz, Deurne, Antwerp 2100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prokultuz, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prokultuz, Deurne, Antwerp 2100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prokultuz, employees, financial statistics.