Probel

Contactgegevens Probel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Probel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Probel

Regio (region): Brussel 1200 - BE, België

Adres (address): Brand Withlocklaan 54, België

Telefoon (phone): +32 (15) 604-21-60 +32 (15) 604-21-60

Fax (fax): +31-30-6572485 +31-30-6572485

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Probel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Probel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Probel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Probel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Probel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Probel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Probel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Probel
Products information Probel

BTW identificatienummer (tax): BE06056457519
Ondernemingsnummer: 6894439697
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Probel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Probel
(Get full report from official database of BE for Probel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Probel
Addition kinds of activities for Probel

284300. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
16110102. Weg- en straatbordinstallatie | Highway and street sign installation
24310605. Houtwerk, interieur- en sierkunst, nec | Woodwork, interior and ornamental, nec
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
32720700. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material
50519912. Stampings, metaal | Stampings, metal
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded

Werken bij Probel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Probel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Probel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Probel. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Polyvalente arbeider m/v 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Eloois-Vijve zoeken we dringend een polyvalente arbeider ( m/v ). Als polyvalente arbeider (m/v ) zal je vooral fungeren als vlinder binnen de onderneming. Jouw taken zullen zich situeren binnen 2 verschillende afdelingen. Je kan ingeschakeld worden voor: mengen van verschillende produkten aan de hand van een produktiefiche die je zal ontvangen van de verantwoordelijke die geproduceerde goederen dan afvullen in de daartoe bestemde verpakking ( adhv parameters die je instelt in machine, toezien op kwaliteit, kwantiteit, correcte verpakking,... ) verplaatsen van de kuipen na schoonmaken ( met een elektrische transpallet ), containers wegbrengen naar de koer, klaarzetten van de machine, de leidingen uitkuisen,...

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Chauffeur C (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distribiteur van alle mogelijke artikelen voor in en rond je huis (bvb. tuinmeubilair, boxsprings, kookpotten,...) zijn we op zoek naar een ervaren Chauffeur C. Ben je als chauffeur C op zoek naar een nieuwe transportuitdaging met mooie rijtijden, dan hebben we een match. Als Chauffeur C sta je in voor het uitleveren van de goederen. Tevens help je bij het monteren van goederen (wasmachine, boxsprings,...)

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van Probel in sociale netwerken
Look for responds of Probel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Probel. Laat een reactie achter voor Probel. Probel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Probel. Leave a respond for Probel. Probel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Probel op de google maps. Adres en contacten Probel
Location of Probel on the google maps. Address and contacts of Probel

Andere gerelateerde bedrijven als come Probel Probel: KOETSHOF ('T) | Top-Tex SPRL | ROSSIGNOL-ASINVER NV-SA | eteamsys | impulsinternational nv

Other related companies as Probel: KOETSHOF ('T) | Top-Tex SPRL | ROSSIGNOL-ASINVER NV-SA | eteamsys | impulsinternational nv

Probel is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Brussel 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Probel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06056457519. Het bedrijf Probel bevindt zich op het adres: Brand Withlocklaan 54. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 855,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Probel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Probel is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Probel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Probel, openstaande posities, locatie van Probel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Probel is a company, that was registered 2002 in Brussel 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is Probel, company assigned to the tax number BE06056457519. The company Probel is located at the address: Brand Withlocklaan 54. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 855,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Probel were not found.
The main activity of Probel is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Probel is not available. You also can look at reviews of Probel, open positions, location of Probel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Probel, Brussel 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Probel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Probel, Brussel 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Probel, employees, financial statistics.