Prevention Genocides ASBL

Contactgegevens Prevention Genocides ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prevention Genocides ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prevention Genocides ASBL

Regio (region): Louvain-la-Neuve B-1348 - BE, België

Adres (address): rue du Bosquet 7, België

Telefoon (phone): +32 (87) 710-84-30 +32 (87) 710-84-30

Fax (fax): +32 10 45 15 19 +32 10 45 15 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prevention Genocides ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prevention Genocides ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prevention Genocides ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prevention Genocides ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prevention Genocides ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prevention Genocides ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prevention Genocides ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prevention Genocides ASBL
Products information Prevention Genocides ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08792602539
Ondernemingsnummer: 9729461669
Hoofdstad (capital): 321,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 326,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Prevention Genocides ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prevention Genocides ASBL
(Get full report from official database of BE for Prevention Genocides ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prevention Genocides ASBL
Addition kinds of activities for Prevention Genocides ASBL

3651. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
331204. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
09199905. Sealjacht | Seal hunting
15420000. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto
50230503. Spiegels en afbeeldingen, ingelijst en onbemand | Mirrors and pictures, framed and unframed
55719904. Motor scooters | Motor scooters
76220000. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair

Werken bij Prevention Genocides ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prevention Genocides ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prevention Genocides ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prevention Genocides ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Bloemist (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aalst zijn we op zoek naar een bloemist.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Huishoudhulp regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • SQL/BI Developer (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een geronommeerde internationale retail keten, zijn wij op zoek naar een SQL/BI Developer. Binnen deze rol ontwikkel en onderhoudt je de procedures om data uit de verschillende brondatabanken te halen (ETL) enerzijds en communicatie tussen verschillende databases anderzijds. Je stabiliseert en onderhoudt de huidige operationele (OLTP) en rapporterings (DWH) databases. Je werkt mee aan een goede SQL Server infrastructuur (bijvoorbeeld opvolging van performantie en availability van de servers en waar mogelijk verbeteren). Je ontwikkelt en optimaliseert de management rapportering voor de verschillende afdelingen. Tenslotte maak je kwalitatieve ad-hoc data en rapporten die de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van business analyses.

  • therapeute/ lesgever/bewegingscoach (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: GODAI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Godai is een therapiecentrum gelegen te Gentbrugge welke ao kinesitherpia, acupunctuur, medische voetverzorging en psychotherapie huisvest. Wij breiden uit met 'Godai Move' hiervoor zijn we op zoek naar personen die bewegingsklassen of andere groepslessen, workshops, kunnen geven. We zien het ruim en staan open voor vernieuwde ideeën. Het betreft een zelfstandige activiteit. www.godai.be

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • WINKELBEDIENDE BAKKERIJ (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

    Type: Flexijob

    Je helpt onze klanten in de bakkerij en je rekent af. Je vult de toonbank aan met patisserie en de rekken met brood. Wanneer het kalmer is in de winkel help je bijvoorbeeld met het verpakken van pralines.

Zoek naar antwoorden van Prevention Genocides ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Prevention Genocides ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prevention Genocides ASBL. Laat een reactie achter voor Prevention Genocides ASBL. Prevention Genocides ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prevention Genocides ASBL. Leave a respond for Prevention Genocides ASBL. Prevention Genocides ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prevention Genocides ASBL op de google maps. Adres en contacten Prevention Genocides ASBL
Location of Prevention Genocides ASBL on the google maps. Address and contacts of Prevention Genocides ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Prevention Genocides ASBL Prevention Genocides ASBL: Van der Haegen NV | GB PARTNER SPRL | Codefa BVBA | GOSSELIN WORLD WIDE MOVING NV | Alcatel Microelectronics N.V.

Other related companies as Prevention Genocides ASBL: Van der Haegen NV | GB PARTNER SPRL | Codefa BVBA | GOSSELIN WORLD WIDE MOVING NV | Alcatel Microelectronics N.V.

Prevention Genocides ASBL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Louvain-la-Neuve B-1348 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Prevention Genocides ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08792602539. Het bedrijf Prevention Genocides ASBL bevindt zich op het adres: rue du Bosquet 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 321,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 326,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Prevention Genocides ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prevention Genocides ASBL is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prevention Genocides ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prevention Genocides ASBL, openstaande posities, locatie van Prevention Genocides ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Prevention Genocides ASBL is a company, that was registered 2008 in Louvain-la-Neuve B-1348 - BE region, Belgium. Full name of company is Prevention Genocides ASBL, company assigned to the tax number BE08792602539. The company Prevention Genocides ASBL is located at the address: rue du Bosquet 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 321,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 326,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Prevention Genocides ASBL were not found.
The main activity of Prevention Genocides ASBL is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Prevention Genocides ASBL is not available. You also can look at reviews of Prevention Genocides ASBL, open positions, location of Prevention Genocides ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prevention Genocides ASBL, Louvain-la-Neuve B-1348 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prevention Genocides ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prevention Genocides ASBL, Louvain-la-Neuve B-1348 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prevention Genocides ASBL, employees, financial statistics.