Polykrom

Contactgegevens Polykrom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polykrom: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polykrom

Regio (region): 4000 - LIEGE - Belgium, België

Adres (address): rue des Guillemins 103, België

Telefoon (phone): +32479946560 +32479946560

Fax (fax): +32 (53) 151-10-95 +32 (53) 151-10-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polykrom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polykrom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polykrom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polykrom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polykrom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polykrom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polykrom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polykrom
Products information Polykrom

BTW identificatienummer (tax): BE02967102050
Ondernemingsnummer: 4244537353
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Polykrom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polykrom
(Get full report from official database of BE for Polykrom)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polykrom
Addition kinds of activities for Polykrom

5551. Boothandelaars | Boat dealers
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
35560503. Pluimvee verwerkende machines | Poultry processing machinery
39490105. Schachten, golfclub | Shafts, golf club
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
51590403. Woltoppen | Wool tops
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner
82310302. Overheidsbibliotheek | Government library

Werken bij Polykrom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polykrom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polykrom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polykrom. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gentbrugge 8u/week (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gentbrugge. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Polykrom in sociale netwerken
Look for responds of Polykrom in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polykrom. Laat een reactie achter voor Polykrom. Polykrom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polykrom. Leave a respond for Polykrom. Polykrom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polykrom op de google maps. Adres en contacten Polykrom
Location of Polykrom on the google maps. Address and contacts of Polykrom

Andere gerelateerde bedrijven als come Polykrom Polykrom: Bouwbedrijf Chappy | DE JONGHE FIETSEN | LE BEAU MEUBLE LIEGEOIS SCRL | Boone N | Radson N.V.

Other related companies as Polykrom: Bouwbedrijf Chappy | DE JONGHE FIETSEN | LE BEAU MEUBLE LIEGEOIS SCRL | Boone N | Radson N.V.

Polykrom is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio 4000 - LIEGE - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Polykrom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02967102050. Het bedrijf Polykrom bevindt zich op het adres: rue des Guillemins 103. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 887,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Polykrom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Polykrom is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polykrom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polykrom, openstaande posities, locatie van Polykrom op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Polykrom is a company, that was registered 1987 in 4000 - LIEGE - Belgium region, Belgium. Full name of company is Polykrom, company assigned to the tax number BE02967102050. The company Polykrom is located at the address: rue des Guillemins 103. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 887,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Polykrom were not found.
The main activity of Polykrom is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Polykrom is not available. You also can look at reviews of Polykrom, open positions, location of Polykrom on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polykrom, 4000 - LIEGE - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polykrom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polykrom, 4000 - LIEGE - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polykrom, employees, financial statistics.