PolyHedra sprl

Contactgegevens PolyHedra sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PolyHedra sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

PolyHedra sprl

Regio (region): La Hulpe, 1310 - BELGIUM, België

Adres (address): Place A. Favresse 56, België

Telefoon (phone): 02 654 15 52 02 654 15 52

Fax (fax): 02 654 03 39 02 654 03 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PolyHedra sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PolyHedra sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PolyHedra sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PolyHedra sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PolyHedra sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PolyHedra sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PolyHedra sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PolyHedra sprl
Products information PolyHedra sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04065185546
Ondernemingsnummer: 7854095458
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PolyHedra sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PolyHedra sprl
(Get full report from official database of BE for PolyHedra sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor PolyHedra sprl
Addition kinds of activities for PolyHedra sprl

23260000. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
37130204. Buslichamen (motorvoertuigen) | Bus bodies (motor vehicles)
39310212. Zithers en onderdelen | Zithers and parts
54999905. Kruiden en kruiden | Spices and herbs
79990701. Boogschieten rijstroken | Archery lanes

Werken bij PolyHedra sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PolyHedra sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PolyHedra sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PolyHedra sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Bobineur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een interne opleiding bedien je één van de snijmachines. Je hebt de zorg voor de eindcontrole van het drukwerk. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor de werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • INPAKKERS - INPAKSTERS (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de inpaklijn en zorgt er tevens voor dat alle producten kwaliteitsvol ingepakt en verzonden worden.

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • QC Laborant Assistant - M/V - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een laborant assistent. Takenpakket: Labo-analyses op de binnenkomende grondstoffen en eindproducten Je volgt nauwkeurig de voorziene procedures en werkinstructies op Je interpreteert en rapporteert de analyseresultaten Je verzorgt de administratie en volgt de leverancierscertificaten op Met een positief-kritische blik wil je processen steeds verder optimaliseren

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Fabrieksagent/exclusief verdeler van duitse thermossen zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve agentuur van ROTPUNKT thermoskannen made in Germany ( www.rotpunkt4u.de) meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel- winkels. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Superrettes Diy Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels Drankencenters Huishoud en geschenkwinkels Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39 [email protected]

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

Zoek naar antwoorden van PolyHedra sprl in sociale netwerken
Look for responds of PolyHedra sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor PolyHedra sprl. Laat een reactie achter voor PolyHedra sprl. PolyHedra sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PolyHedra sprl. Leave a respond for PolyHedra sprl. PolyHedra sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PolyHedra sprl op de google maps. Adres en contacten PolyHedra sprl
Location of PolyHedra sprl on the google maps. Address and contacts of PolyHedra sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come PolyHedra sprl PolyHedra sprl: Libraifac | DOMOTRIC BVBA | VANTOMME M & E BVBA | Bati-Net SPRL | Interspon sprl

Other related companies as PolyHedra sprl: Libraifac | DOMOTRIC BVBA | VANTOMME M & E BVBA | Bati-Net SPRL | Interspon sprl

PolyHedra sprl is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio La Hulpe, 1310 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is PolyHedra sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04065185546. Het bedrijf PolyHedra sprl bevindt zich op het adres: Place A. Favresse 56. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 758,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PolyHedra sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PolyHedra sprl is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PolyHedra sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PolyHedra sprl, openstaande posities, locatie van PolyHedra sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PolyHedra sprl is a company, that was registered 2018 in La Hulpe, 1310 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is PolyHedra sprl, company assigned to the tax number BE04065185546. The company PolyHedra sprl is located at the address: Place A. Favresse 56. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 758,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PolyHedra sprl were not found.
The main activity of PolyHedra sprl is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PolyHedra sprl is not available. You also can look at reviews of PolyHedra sprl, open positions, location of PolyHedra sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PolyHedra sprl, La Hulpe, 1310 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PolyHedra sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PolyHedra sprl, La Hulpe, 1310 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PolyHedra sprl, employees, financial statistics.