Privast Capital Management BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Privast Capital Management BVBA
Private companiesTransportation Services • Privast Capital Management BVBA

Contactgegevens Privast Capital Management BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Privast Capital Management BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Privast Capital Management BVBA

Regio (region): Etterbeek B- 1040 - BE, België

Adres (address): Keltenlaan 20, België

Telefoon (phone): 32 2 7402860 32 2 7402860

Fax (fax): 32 2 7402869 32 2 7402869

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Privast Capital Management BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Privast Capital Management BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Privast Capital Management BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Privast Capital Management BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Privast Capital Management BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Privast Capital Management BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Privast Capital Management BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Privast Capital Management BVBA
Products information Privast Capital Management BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09606140136
Ondernemingsnummer: 2318634033
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Privast Capital Management BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Privast Capital Management BVBA
(Get full report from official database of BE for Privast Capital Management BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Privast Capital Management BVBA
Addition kinds of activities for Privast Capital Management BVBA

394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
513799. Dames- en kinderkleding, nec | Women's and children's clothing, nec
28510108. Kunststof basisverf en lak | Plastics base paints and varnishes
32920205. Siding, asbestcement | Siding, asbestos cement
35869903. Oliepompen, meten of doseren | Oil pumps, measuring or dispensing
38410404. Klemmen, chirurgisch | Clamps, surgical
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec

Werken bij Privast Capital Management BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Privast Capital Management BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Privast Capital Management BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Privast Capital Management BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Hulpmonteur (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulpmonteur sta je in voor het monteren van elektrische deuren. Je doet dit samen met een ervaren collega. Je vertrekt vanuit de site in Brugge en bent een grote hulp bij het monteren. Ervaring in de sector is geen vereiste. Heb je 2 handen aan je lijf ben je een handige harry en beschik je over een rijbewijs B of je bent hiermee bezig reageer dan als de bliksem op deze vacature? Je werkt in een dagregime van 7u30 tot 16u30. Op vrijdag ben je een uurtje vroeger thuis.

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Londerzeel/Kapelle op den Bos (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal vooral naar klanten gaan in regio Londerzeel, Kapelle op den Bos en omgeving. Deze klanten zijn moeilijk bereikbaar met openbaar vervoer. Je hebt dus zeker een auto nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • Vastgoedmakelaar verkoop (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMMO VL

    Type: Vaste Job

    Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Met de nodige feeling bouw je mee aan de groei van ons kantoor in Mol. Je werkt mee aan het uitbouwen van onze portefeuille en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden en de correcte afhandeling ervan.

  • flexijob kelner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van Privast Capital Management BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Privast Capital Management BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Privast Capital Management BVBA. Laat een reactie achter voor Privast Capital Management BVBA. Privast Capital Management BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Privast Capital Management BVBA. Leave a respond for Privast Capital Management BVBA. Privast Capital Management BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Privast Capital Management BVBA op de google maps. Adres en contacten Privast Capital Management BVBA
Location of Privast Capital Management BVBA on the google maps. Address and contacts of Privast Capital Management BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Privast Capital Management BVBA Privast Capital Management BVBA: Nicolaers E | C.C.M. Govaerts BVBA | TORRENT VANDE MERT & CO NV | Bertrand Ets | ACG SPRL

Other related companies as Privast Capital Management BVBA: Nicolaers E | C.C.M. Govaerts BVBA | TORRENT VANDE MERT & CO NV | Bertrand Ets | ACG SPRL

Privast Capital Management BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Etterbeek B- 1040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Privast Capital Management BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09606140136. Het bedrijf Privast Capital Management BVBA bevindt zich op het adres: Keltenlaan 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 644,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Privast Capital Management BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Privast Capital Management BVBA is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Privast Capital Management BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Privast Capital Management BVBA, openstaande posities, locatie van Privast Capital Management BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Privast Capital Management BVBA is a company, that was registered 1988 in Etterbeek B- 1040 - BE region, Belgium. Full name of company is Privast Capital Management BVBA, company assigned to the tax number BE09606140136. The company Privast Capital Management BVBA is located at the address: Keltenlaan 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 644,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Privast Capital Management BVBA were not found.
The main activity of Privast Capital Management BVBA is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Privast Capital Management BVBA is not available. You also can look at reviews of Privast Capital Management BVBA, open positions, location of Privast Capital Management BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Privast Capital Management BVBA, Etterbeek B- 1040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Privast Capital Management BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Privast Capital Management BVBA, Etterbeek B- 1040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Privast Capital Management BVBA, employees, financial statistics.