Primo Pantiga sc

Contactgegevens Primo Pantiga sc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Primo Pantiga sc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Primo Pantiga sc

Regio (region): Bruxelles, 1180 - BE, België

Adres (address): Rue Du Ham 127, België

Telefoon (phone): 32.2.3757619 32.2.3757619

Fax (fax): 32.2.3465340 32.2.3465340

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Primo Pantiga sc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Primo Pantiga sc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Primo Pantiga sc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Primo Pantiga sc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Primo Pantiga sc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Primo Pantiga sc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Primo Pantiga sc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Primo Pantiga sc
Products information Primo Pantiga sc

BTW identificatienummer (tax): BE05936157226
Ondernemingsnummer: 2478485107
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Primo Pantiga sc zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Primo Pantiga sc
(Get full report from official database of BE for Primo Pantiga sc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Primo Pantiga sc
Addition kinds of activities for Primo Pantiga sc

519402. Rookloze tabak | Smokeless tobacco
17919909. Opslagtanks, metaal: erectie | Storage tanks, metal: erection
20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
28139905. Waterstof | Hydrogen
32210101. Fruit potten, glas | Fruit jars, glass
38410418. Zuigtherapieapparaat | Suction therapy apparatus
72419903. Haarstylist, mannen | Hair stylist, men
94119900. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec

Werken bij Primo Pantiga sc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Primo Pantiga sc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Primo Pantiga sc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Primo Pantiga sc. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Melle zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmechanieker die ook het magazijn wilt onderhouden . Je voert herstellingen uit aan klein elektronisch materieel zoals cirkelzagen, aanhangwagens, ... . Je beheert het magazijn en volgt de stock op .

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • ERVAREN ONDERHOUDSMEDEWERKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal transportbedrijf zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de kwalitatieve schoonmaak en het onderhoud van bedrijfsgebouwen. Je zorgt dat deze op iedere moment van de dag proper zijn. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van vergaderruimtes, poetsen van de fitness, planten water geven, vuilzaken leegmaken op de bureaus, koffie maken en afwassen ... Je gaat boodschappen doen indien nodig.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van Primo Pantiga sc in sociale netwerken
Look for responds of Primo Pantiga sc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Primo Pantiga sc. Laat een reactie achter voor Primo Pantiga sc. Primo Pantiga sc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Primo Pantiga sc. Leave a respond for Primo Pantiga sc. Primo Pantiga sc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Primo Pantiga sc op de google maps. Adres en contacten Primo Pantiga sc
Location of Primo Pantiga sc on the google maps. Address and contacts of Primo Pantiga sc

Andere gerelateerde bedrijven als come Primo Pantiga sc Primo Pantiga sc: Hollenfeltz & Fils SA | OLIVIER NV | BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL | De Bruin Techniek N.V. | Matthieu OLIVIERS

Other related companies as Primo Pantiga sc: Hollenfeltz & Fils SA | OLIVIER NV | BGM-BELGIAN GRAPHIC MACHINERY SPRL | De Bruin Techniek N.V. | Matthieu OLIVIERS

Primo Pantiga sc is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, 1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Primo Pantiga sc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05936157226. Het bedrijf Primo Pantiga sc bevindt zich op het adres: Rue Du Ham 127. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Primo Pantiga sc zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Primo Pantiga sc is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Primo Pantiga sc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Primo Pantiga sc, openstaande posities, locatie van Primo Pantiga sc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Primo Pantiga sc is a company, that was registered 1992 in Bruxelles, 1180 - BE region, Belgium. Full name of company is Primo Pantiga sc, company assigned to the tax number BE05936157226. The company Primo Pantiga sc is located at the address: Rue Du Ham 127. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Primo Pantiga sc were not found.
The main activity of Primo Pantiga sc is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Primo Pantiga sc is not available. You also can look at reviews of Primo Pantiga sc, open positions, location of Primo Pantiga sc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Primo Pantiga sc, Bruxelles, 1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Primo Pantiga sc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Primo Pantiga sc, Bruxelles, 1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Primo Pantiga sc, employees, financial statistics.