Pieter Marchand

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Pieter Marchand

Contactgegevens Pieter Marchand: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pieter Marchand: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pieter Marchand

Regio (region): Poperinge West-Vlaanderen 8970 - BE, België

Adres (address): Switch Road 17, België

Telefoon (phone): 0032478543346 0032478543346

Fax (fax): +32 (58) 213-55-59 +32 (58) 213-55-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pieter Marchand: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pieter Marchand"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pieter Marchand"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pieter Marchand, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pieter Marchand. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pieter Marchand, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pieter Marchand. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pieter Marchand
Products information Pieter Marchand

BTW identificatienummer (tax): BE09015075683
Ondernemingsnummer: 6183624267
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Pieter Marchand zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pieter Marchand
(Get full report from official database of BE for Pieter Marchand)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pieter Marchand
Addition kinds of activities for Pieter Marchand

23950305. Looping: voor de handel | Looping: for the trade
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
35940102. Pompen, hydraulische, vliegtuigen | Pumps, hydraulic, aircraft
37929904. Huisaanhangers, behalve als permanente woningen | House trailers, except as permanent dwellings
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding

Werken bij Pieter Marchand: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pieter Marchand: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pieter Marchand. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pieter Marchand. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

  • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Jobstudenten Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Studentenjob

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019). Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub,...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan. Je voert de onderzoeken uit in jouw eigen regio.

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Administratief Medewerker (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een verregaande administratieve ondersteuning van de uitvoering en calculatie van de Je beantwoordt de telefooncentrale van de afdeling en je filtert en verdeelt alle inkomende oproepen, indien nodig noteer je een boodschap en garandeer je opvolging. Het strikt administratief takenpakket kan opgesplitst worden in een vijftal deelgebieden: Administratieve werfvoorbereidingen: eerste lijnsnazicht inkomende contracten, dossieraanmaak, RSZ-meldingen, Algemene werfgebonden administratie: redactie werfgebonden briefwisseling en offertes, opleveringsaanvragen, centraal klassement, digitaal archief,... . Administratie gerelateerd aan aanbestedingen en prijsvragen: uittypen van briefwisseling, voorbereiden aanbestedingsdossiers, distributie binnenkomende offertes, up to date houden documenten en attesten, ... facturatiecontrole: borgstellingen, beheer en controle facturatie, Up-to-date houden digitale bestanden: archivering, wervenbestand bijwerken, briefwisseling digitaliseren,

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

Zoek naar antwoorden van Pieter Marchand in sociale netwerken
Look for responds of Pieter Marchand in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pieter Marchand. Laat een reactie achter voor Pieter Marchand. Pieter Marchand bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pieter Marchand. Leave a respond for Pieter Marchand. Pieter Marchand on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pieter Marchand op de google maps. Adres en contacten Pieter Marchand
Location of Pieter Marchand on the google maps. Address and contacts of Pieter Marchand

Andere gerelateerde bedrijven als come Pieter Marchand Pieter Marchand: Oosters & Fils | Vanherck Electrotechniek NV | MD Relooking | Elixir Brussels SPRL | marc baillieul

Other related companies as Pieter Marchand: Oosters & Fils | Vanherck Electrotechniek NV | MD Relooking | Elixir Brussels SPRL | marc baillieul

Pieter Marchand is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Poperinge West-Vlaanderen 8970 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Pieter Marchand, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09015075683. Het bedrijf Pieter Marchand bevindt zich op het adres: Switch Road 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Pieter Marchand zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pieter Marchand is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pieter Marchand is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pieter Marchand, openstaande posities, locatie van Pieter Marchand op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pieter Marchand is a company, that was registered 1989 in Poperinge West-Vlaanderen 8970 - BE region, Belgium. Full name of company is Pieter Marchand, company assigned to the tax number BE09015075683. The company Pieter Marchand is located at the address: Switch Road 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Pieter Marchand were not found.
The main activity of Pieter Marchand is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pieter Marchand is not available. You also can look at reviews of Pieter Marchand, open positions, location of Pieter Marchand on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pieter Marchand, Poperinge West-Vlaanderen 8970 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pieter Marchand, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pieter Marchand, Poperinge West-Vlaanderen 8970 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pieter Marchand, employees, financial statistics.