Pierre Gelin

Contactgegevens Pierre Gelin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierre Gelin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierre Gelin

Regio (region): Brussels, BRA 1180 - BE, België

Adres (address): rue Egide Van Open, 1618, België

Telefoon (phone): 32)2-332(18 32)2-332(18

Fax (fax): +32 (60) 317-39-44 +32 (60) 317-39-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierre Gelin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierre Gelin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierre Gelin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierre Gelin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierre Gelin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierre Gelin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierre Gelin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierre Gelin
Products information Pierre Gelin

BTW identificatienummer (tax): BE03380462646
Ondernemingsnummer: 1767395019
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Pierre Gelin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierre Gelin
(Get full report from official database of BE for Pierre Gelin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierre Gelin
Addition kinds of activities for Pierre Gelin

208401. wijnen | Wines
792299. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
01310000. Katoen | Cotton
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
35790302. Collating machines voor winkel en kantoor gebruik | Collating machines for store and office use
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
59410101. Aas en pakken | Bait and tackle

Werken bij Pierre Gelin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierre Gelin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierre Gelin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierre Gelin. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Magazijnier (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de verschillende taken op de koer. Het cliënteel is jouw eerste prioriteit en je doet er alles aan om een kwalitatieve dienstverlening te verzekeren: Je zorgt dat de klanten de juiste goederen in ontvangst nemen Je lost de geleverde goederen, controleert ze en zet ze op de correcte plaats in het magazijn Je onderhoudt jouw zone en het materiaal dat je wordt toevertrouwd Je zet de bestellingen voor de klant kaar en helpt de chauffeurs laden Je opent en sluit de vestigingen correct Je volgt de normen en procedures van het bedrijf feilloos op

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongeren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Sales Executive Bouwbeurzen (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De Sales Executive (SE) komt terecht in een dynamisch team dat BtoC bouwbeurzen neerzet. Hij/zij staat in voor de commerciële uitbouw van de beurs door de verkoop van beursruimte op maat van de exposant. U start met een opleiding om het bedrijf, de markt en de beurzen te leren kennen; Na deze inwerkperiode krijgt u de verantwoordelijkheid over de bestaande klantenrelaties; De contacten zijn heel divers en afwisselend, gaande van kleine tot grote ondernemingen; U bouwt het klantenbestand verder uit via actieve prospectie en netwerking; U volgt trends en nieuwigheden binnen de sector op en bezoekt in dit kader ook regelmatig andere beurzen en evenementen; Als SE bent u verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopsobjectieven op basis van aantal exposanten, type exposanten, m² beursruimte, omzet, up- & cross selling, …; U denkt mee ifv nieuwe concepten voor de beurs en verzorgt bijhorende commercialisatie; Tijdens de beurs bent u single point of contact voor de exposanten en u bent ook operationeel inzetbaar voor, tijdens en na de beurs; Ifv het bewerken en opvolgen van prospects en klanten, staat u in voor een optimalisatie van de databases.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Pierre Gelin in sociale netwerken
Look for responds of Pierre Gelin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierre Gelin. Laat een reactie achter voor Pierre Gelin. Pierre Gelin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierre Gelin. Leave a respond for Pierre Gelin. Pierre Gelin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierre Gelin op de google maps. Adres en contacten Pierre Gelin
Location of Pierre Gelin on the google maps. Address and contacts of Pierre Gelin

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierre Gelin Pierre Gelin: IMPRIMERIE MALCORPS M SA | Neorec Brussels | Parka Systems | Campingshow Vervaet NV | Imprimerie Oberlander S.A.

Other related companies as Pierre Gelin: IMPRIMERIE MALCORPS M SA | Neorec Brussels | Parka Systems | Campingshow Vervaet NV | Imprimerie Oberlander S.A.

Pierre Gelin is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Brussels, BRA 1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierre Gelin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03380462646. Het bedrijf Pierre Gelin bevindt zich op het adres: rue Egide Van Open, 1618. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Pierre Gelin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pierre Gelin is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierre Gelin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierre Gelin, openstaande posities, locatie van Pierre Gelin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pierre Gelin is a company, that was registered 2000 in Brussels, BRA 1180 - BE region, Belgium. Full name of company is Pierre Gelin, company assigned to the tax number BE03380462646. The company Pierre Gelin is located at the address: rue Egide Van Open, 1618. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Pierre Gelin were not found.
The main activity of Pierre Gelin is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierre Gelin is not available. You also can look at reviews of Pierre Gelin, open positions, location of Pierre Gelin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierre Gelin, Brussels, BRA 1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierre Gelin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierre Gelin, Brussels, BRA 1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierre Gelin, employees, financial statistics.