Philippe Stiernon

Contactgegevens Philippe Stiernon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philippe Stiernon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philippe Stiernon

Regio (region): Waterloo, 1410 - BE, België

Adres (address): Chaussee de Louvain 266, België

Telefoon (phone): 32 476 507868 32 476 507868

Fax (fax): 32 2 3516391 32 2 3516391

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philippe Stiernon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philippe Stiernon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philippe Stiernon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philippe Stiernon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philippe Stiernon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philippe Stiernon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philippe Stiernon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philippe Stiernon
Products information Philippe Stiernon

BTW identificatienummer (tax): BE06027893066
Ondernemingsnummer: 4571929931
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 661,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Philippe Stiernon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philippe Stiernon
(Get full report from official database of BE for Philippe Stiernon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philippe Stiernon
Addition kinds of activities for Philippe Stiernon

209908. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
221105. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
472400. Reisbureaus | Travel agencies
507201. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
608100. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
30890310. Goten (glasvezel versterkte), glasvezel of kunststof | Gutters (glass fiber reinforced), fiberglass or plastics
35949900. Vloeistofpompen en motoren, anders | Fluid power pumps and motors, nec
50139902. Stoel hoezen | Seat covers
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory

Werken bij Philippe Stiernon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philippe Stiernon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philippe Stiernon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philippe Stiernon. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER MATRIJZEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Tooling afdeling van onze klant maakt eigen matrijzen en kalibers om kunststofprofielen van hoogstaande kwaliteit te kunnen extruderen. Samen met jouw team sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle van water- en vacuümcircuits, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van de bestaande matrijzen. Afregelen van nieuwe matrijzen Met behulp van tekeningen en afwerkingsstandaarden sta je in voor de manuele en conventionele afwerking en montage van de matrijsonderdelen (ontbramen en polieren, samenbouw, controle op water- en luchtdichtheid, conventioneel boren en frezen, laserlassen, …). Je last waar nodig de matrijsonderdelen op met de laserlasmachine. Je controleert alle stukken op maatnauwkeurigheid en kwaliteit en registreert de meetresultaten

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Poetshulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Wevelgem deeltijds of voltijds (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Veurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Storingstechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een storingstechnieker Vaktechnische vaardigheden mbt het onderhoudsproces : Technische basisbekwaamheden hebben - theoretisch en praktisch (elektriciteit, motoren, elektrische installaties, meetapparatuur, meet en regeltechnieken, pneumatica, hydraulica, gasinstallaties,...) Technische vaardigheden en bekwaamheden (veiligheid op het vlak van apparatuur, motoren en hun besturing, lastechnieken, lagers vervangen, boren, lassen, slijpen, zagen, aandrijftechniek, regeltechniek, meettechnieken, programmatietechnieken,...) Productietaken opnemen (vervangen van operatoren aan de lijnen, bijspringen in piekmomenten) Beoordelen van storing, fout zoeken en probleemoplossing (kennis hebben van de sturingskast, machine elektrisch begrijpen, symptomen bevragen en interpreteren,...) Herstellingen uitvoeren Instellen en afregelen (frequentiebesturing, servosturing, procesparameters, ...) Preventief onderhoud verrichten Registreren

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • kinderpsycholoog (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LIES COLMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onderzoekt en behandelt kinderen en jongeren met psychische problemen.

Zoek naar antwoorden van Philippe Stiernon in sociale netwerken
Look for responds of Philippe Stiernon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philippe Stiernon. Laat een reactie achter voor Philippe Stiernon. Philippe Stiernon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philippe Stiernon. Leave a respond for Philippe Stiernon. Philippe Stiernon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philippe Stiernon op de google maps. Adres en contacten Philippe Stiernon
Location of Philippe Stiernon on the google maps. Address and contacts of Philippe Stiernon

Andere gerelateerde bedrijven als come Philippe Stiernon Philippe Stiernon: Am Stram Gram | GANDAGAS/BROUCKE W | Institut d'Enseignement Technique de la Communaute Française | IMMOGY BVBA | Elektro Bilzen

Other related companies as Philippe Stiernon: Am Stram Gram | GANDAGAS/BROUCKE W | Institut d'Enseignement Technique de la Communaute Française | IMMOGY BVBA | Elektro Bilzen

Philippe Stiernon is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Waterloo, 1410 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Philippe Stiernon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06027893066. Het bedrijf Philippe Stiernon bevindt zich op het adres: Chaussee de Louvain 266. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 661,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Philippe Stiernon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Philippe Stiernon is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philippe Stiernon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philippe Stiernon, openstaande posities, locatie van Philippe Stiernon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Philippe Stiernon is a company, that was registered 2014 in Waterloo, 1410 - BE region, Belgium. Full name of company is Philippe Stiernon, company assigned to the tax number BE06027893066. The company Philippe Stiernon is located at the address: Chaussee de Louvain 266. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 661,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Philippe Stiernon were not found.
The main activity of Philippe Stiernon is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Philippe Stiernon is not available. You also can look at reviews of Philippe Stiernon, open positions, location of Philippe Stiernon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philippe Stiernon, Waterloo, 1410 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philippe Stiernon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philippe Stiernon, Waterloo, 1410 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philippe Stiernon, employees, financial statistics.