DUBOIS-ROZENSTRATEN

Contactgegevens DUBOIS-ROZENSTRATEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBOIS-ROZENSTRATEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBOIS-ROZENSTRATEN

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Van Diepenbeeckstraat 25,2018, België

Telefoon (phone): 03 230 30 99 03 230 30 99

Fax (fax): 03 239 38 38 03 239 38 38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBOIS-ROZENSTRATEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBOIS-ROZENSTRATEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBOIS-ROZENSTRATEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBOIS-ROZENSTRATEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBOIS-ROZENSTRATEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBOIS-ROZENSTRATEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBOIS-ROZENSTRATEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBOIS-ROZENSTRATEN
Products information DUBOIS-ROZENSTRATEN

BTW identificatienummer (tax): BE08477020263
Ondernemingsnummer: 9425964355
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DUBOIS-ROZENSTRATEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBOIS-ROZENSTRATEN
(Get full report from official database of BE for DUBOIS-ROZENSTRATEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBOIS-ROZENSTRATEN
Addition kinds of activities for DUBOIS-ROZENSTRATEN

802100. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
35699908. Cremerende ovens | Cremating ovens
35779900. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
39990708. Sprays, kunstmatig en bewaard gebleven | Sprays, artificial and preserved
45810301. Luchthaven | Airport
47899903. Stockyards, niet voornamelijk voor het vet maken of vee verkopen | Stockyards, not primarily for fattening or selling livestock
73389902. Proeflezen service | Proofreading service

Werken bij DUBOIS-ROZENSTRATEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBOIS-ROZENSTRATEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBOIS-ROZENSTRATEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBOIS-ROZENSTRATEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • ZAALMEDEWERKER BRASSERIE M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een brasserie in het centrum van Gent, zijn wij op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Je staat in voor de bediening in de zaal en bar, alsook soms kleine bereidingen of afwas in de keuken.

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student vertaler/tolk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Gezien onze herstructurering hebben wij heel wat nieuw versies van documenten, deze bestaan voorlopig enkel in het Nederlands. Wij zoeken een student om deze te vertalen naar het Frans. Het betreft ons arbeidsregelment, teksten vanop onze website en enkele losse documenten. Werkdagen kunnen vrij gekozen worden.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

Zoek naar antwoorden van DUBOIS-ROZENSTRATEN in sociale netwerken
Look for responds of DUBOIS-ROZENSTRATEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBOIS-ROZENSTRATEN. Laat een reactie achter voor DUBOIS-ROZENSTRATEN. DUBOIS-ROZENSTRATEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBOIS-ROZENSTRATEN. Leave a respond for DUBOIS-ROZENSTRATEN. DUBOIS-ROZENSTRATEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBOIS-ROZENSTRATEN op de google maps. Adres en contacten DUBOIS-ROZENSTRATEN
Location of DUBOIS-ROZENSTRATEN on the google maps. Address and contacts of DUBOIS-ROZENSTRATEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBOIS-ROZENSTRATEN DUBOIS-ROZENSTRATEN: Paho | Meynen Michel | Binet Parquets SPRL | CAPE | Vertaalbureau Rose-Marie Vermeulen

Other related companies as DUBOIS-ROZENSTRATEN: Paho | Meynen Michel | Binet Parquets SPRL | CAPE | Vertaalbureau Rose-Marie Vermeulen

DUBOIS-ROZENSTRATEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is DUBOIS-ROZENSTRATEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08477020263. Het bedrijf DUBOIS-ROZENSTRATEN bevindt zich op het adres: Van Diepenbeeckstraat 25,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DUBOIS-ROZENSTRATEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUBOIS-ROZENSTRATEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBOIS-ROZENSTRATEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBOIS-ROZENSTRATEN, openstaande posities, locatie van DUBOIS-ROZENSTRATEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DUBOIS-ROZENSTRATEN is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is DUBOIS-ROZENSTRATEN, company assigned to the tax number BE08477020263. The company DUBOIS-ROZENSTRATEN is located at the address: Van Diepenbeeckstraat 25,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DUBOIS-ROZENSTRATEN were not found.
The main activity of DUBOIS-ROZENSTRATEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBOIS-ROZENSTRATEN is not available. You also can look at reviews of DUBOIS-ROZENSTRATEN, open positions, location of DUBOIS-ROZENSTRATEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBOIS-ROZENSTRATEN, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBOIS-ROZENSTRATEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBOIS-ROZENSTRATEN, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBOIS-ROZENSTRATEN, employees, financial statistics.