Philippe Aigrain

Contactgegevens Philippe Aigrain: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philippe Aigrain: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philippe Aigrain

Regio (region): Brussels, B-1180 - BE, België

Adres (address): rue Gabrielle 86, België

Telefoon (phone): 32.2.346.9280 32.2.346.9280

Fax (fax): 32.2.346.9282 32.2.346.9282

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philippe Aigrain: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philippe Aigrain"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philippe Aigrain"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philippe Aigrain, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philippe Aigrain. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philippe Aigrain, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philippe Aigrain. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philippe Aigrain
Products information Philippe Aigrain

BTW identificatienummer (tax): BE07204254150
Ondernemingsnummer: 9267211914
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 470,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Philippe Aigrain zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philippe Aigrain
(Get full report from official database of BE for Philippe Aigrain)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philippe Aigrain
Addition kinds of activities for Philippe Aigrain

252200. Kantoormeubelen, behalve hout | Office furniture, except wood
08519901. Brandbestrijdingsdiensten, bos | Fire fighting services, forest
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
20959901. Koffiextracten | Coffee extracts
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec
79990205. Miniatuur golfbaan operatie | Miniature golf course operation

Werken bij Philippe Aigrain: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philippe Aigrain: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philippe Aigrain. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philippe Aigrain. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakkershulp Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bakkershulp zal je instaan voor de afwerking en inpak van patisserie. Hiervoor krijg je voldoende opleiding en coaching, maar we zijn toch op zoek naar iemand met ervaring of een opleiding in de voeding. Schoolverlaters zijn ook welkom! Je werkt in de dagploeg (7u30-15u30) van maandag tot vrijdag  Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een bakkershulp. Je komt terecht in een kleine maar semi-ambachtelijke grootbakkerij, waar Kwaliteit centraal staat. Daarom gebruiken ze, voor hun breed assortiment, de beste grondstoffen. 

  • Dynamisch Quality Manager met Peoplemanegement ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gebeten door kwaliteitsbeleid? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven Quality Manager met people skills. In deze boeiende functie werk je een efficiënt en effectief kwaliteitsbeleid uit, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ...). Hierbij stuur je ook de Quality Advisor aan. Een greep uit jouw takenpakket: • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem. • Je controleert en evalueert het kwaliteitsmanagementsysteem door middel van interne en externe audits. • Je analyseert de resultaten regelmatig aan de hand van management meetings • Je implementeert controlesystemen om de certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen of uit te breiden. • Je optimaliseert de procedures voor elke afdeling. • Je biedt jouw collega's advies betreffende de formaliteiten waaraan men moet voldoen. • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie over de vooruitgang van het kwaliteitsbeleid

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Stage consultant/psycholoog (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: ASCENTO LEUVEN

    Type: Leercontract

    Wij hebben stageplaatsen in onze kantoren te Brussel. Binnen het domein Rekrutering en Selectie bestaan je dagelijkse taken uit onder andere het opstellen van competentieprofielen, cv’s zoeken in databanken, cv’s screenen, deelname aan selectie-interviews, rollenspelen en assessment centers, rapporten schrijven voor klanten, meegaan op intake- of feedback gesprek bij de klant, deelname aan jobbeurzen, … In het kader van Outplacementbegeleiding kan je een aantal sessies mee volgen en op termijn zelf oefeningen geven. Als kennismaking met het domein Talent & Performance Management bestaat de mogelijkheid om trainingen te observeren en mee te ontwikkelen. Projecten Je krijgt als stagiair(e) een project toegewezen dat je zelfstandig afwerkt. De inhoud van het project hangt af van de noden binnen Ascento op het moment van jouw stage en wordt in overleg bepaald.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Flexijob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Philippe Aigrain in sociale netwerken
Look for responds of Philippe Aigrain in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philippe Aigrain. Laat een reactie achter voor Philippe Aigrain. Philippe Aigrain bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philippe Aigrain. Leave a respond for Philippe Aigrain. Philippe Aigrain on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philippe Aigrain op de google maps. Adres en contacten Philippe Aigrain
Location of Philippe Aigrain on the google maps. Address and contacts of Philippe Aigrain

Andere gerelateerde bedrijven als come Philippe Aigrain Philippe Aigrain: DERHAEG & JANSSEN BEDRIJFSCONSULENTEN BVBA | Gadeyne Carlos BVBA | Melin SA | Habitat Woningbouw | OP DE BEECK GEERT

Other related companies as Philippe Aigrain: DERHAEG & JANSSEN BEDRIJFSCONSULENTEN BVBA | Gadeyne Carlos BVBA | Melin SA | Habitat Woningbouw | OP DE BEECK GEERT

Philippe Aigrain is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussels, B-1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Philippe Aigrain, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07204254150. Het bedrijf Philippe Aigrain bevindt zich op het adres: rue Gabrielle 86. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 470,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Philippe Aigrain zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Philippe Aigrain is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philippe Aigrain is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philippe Aigrain, openstaande posities, locatie van Philippe Aigrain op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Philippe Aigrain is a company, that was registered 1986 in Brussels, B-1180 - BE region, Belgium. Full name of company is Philippe Aigrain, company assigned to the tax number BE07204254150. The company Philippe Aigrain is located at the address: rue Gabrielle 86. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 470,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Philippe Aigrain were not found.
The main activity of Philippe Aigrain is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Philippe Aigrain is not available. You also can look at reviews of Philippe Aigrain, open positions, location of Philippe Aigrain on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philippe Aigrain, Brussels, B-1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philippe Aigrain, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philippe Aigrain, Brussels, B-1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philippe Aigrain, employees, financial statistics.