Philip Andreae Associates

Contactgegevens Philip Andreae Associates: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philip Andreae Associates: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philip Andreae Associates

Regio (region): La Hulpe B-1310 - BE, België

Adres (address): Ave Ernest Solvay 110, België

Telefoon (phone): +32 (58) 416-40-10 +32 (58) 416-40-10

Fax (fax): +32.2.6537049 +32.2.6537049

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philip Andreae Associates: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philip Andreae Associates"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philip Andreae Associates"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philip Andreae Associates, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philip Andreae Associates. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philip Andreae Associates, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philip Andreae Associates. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philip Andreae Associates
Products information Philip Andreae Associates

BTW identificatienummer (tax): BE05131134033
Ondernemingsnummer: 9975830078
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Philip Andreae Associates zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philip Andreae Associates
(Get full report from official database of BE for Philip Andreae Associates)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philip Andreae Associates
Addition kinds of activities for Philip Andreae Associates

504701. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
34529907. Schroeven, metaal | Screws, metal
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies
87310301. Energieonderzoek | Energy research

Werken bij Philip Andreae Associates: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philip Andreae Associates: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philip Andreae Associates. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philip Andreae Associates. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Lijnoperator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lijnoperator sta jij in voor : Het klaarzetten van de lijn Het ombouwen van de lijn (banden verstellen) Het instellen van de robot op het juiste programma  Het opvolgen van de lijn en de kwaliteit

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Bediende verzekeringen (Productie) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Bent u de persoon die al een eerste ervaring heeft bij een verzekeringsmakelaar en wil aftasten wat zijn mogelijkheden zijn? In dat geval kan deze vacature voor u een eerste belangrijke stap betekenen. Wij zoeken immers een extra verzekeringsmedewerker die vlot kan samenwerken in een dynamische ploeg. U zal volledig zelfstandig instaan voor het totale productiebeheer van de diverse polissen van professionele klanten. In deze functie zorg je voor de offertes, de opmaak van nieuwe polissen & wijzigingen aan bestaande polissen. U staat dus in direct commercieel contact met klanten en verzekeraars en verzorgt de briefwisseling naar de betrokken partijen.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Philip Andreae Associates in sociale netwerken
Look for responds of Philip Andreae Associates in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philip Andreae Associates. Laat een reactie achter voor Philip Andreae Associates. Philip Andreae Associates bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philip Andreae Associates. Leave a respond for Philip Andreae Associates. Philip Andreae Associates on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philip Andreae Associates op de google maps. Adres en contacten Philip Andreae Associates
Location of Philip Andreae Associates on the google maps. Address and contacts of Philip Andreae Associates

Andere gerelateerde bedrijven als come Philip Andreae Associates Philip Andreae Associates: Twingo | D.R. | RAPPE HENDRIK TUINCENTER | Vijfeijken International | Mérytherm S.A.

Other related companies as Philip Andreae Associates: Twingo | D.R. | RAPPE HENDRIK TUINCENTER | Vijfeijken International | Mérytherm S.A.

Philip Andreae Associates is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio La Hulpe B-1310 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Philip Andreae Associates, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05131134033. Het bedrijf Philip Andreae Associates bevindt zich op het adres: Ave Ernest Solvay 110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Philip Andreae Associates zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Philip Andreae Associates is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philip Andreae Associates is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philip Andreae Associates, openstaande posities, locatie van Philip Andreae Associates op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Philip Andreae Associates is a company, that was registered 1998 in La Hulpe B-1310 - BE region, Belgium. Full name of company is Philip Andreae Associates, company assigned to the tax number BE05131134033. The company Philip Andreae Associates is located at the address: Ave Ernest Solvay 110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Philip Andreae Associates were not found.
The main activity of Philip Andreae Associates is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Philip Andreae Associates is not available. You also can look at reviews of Philip Andreae Associates, open positions, location of Philip Andreae Associates on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philip Andreae Associates, La Hulpe B-1310 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philip Andreae Associates, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philip Andreae Associates, La Hulpe B-1310 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philip Andreae Associates, employees, financial statistics.